притисни ентер »

Поставиле камера во внатрешноста на гумата- еве како изгледа кога се вози
Поставиле камера во внатрешноста на гумата- еве како изгледа кога се вози

Поставиле камера во внатрешноста на гумата- еве како изгледа кога се вози

Одлично видео за сите оние љубопитни подготви екипата на Warped Perception. Станува збор за зафат со кој е поставена GoPro камера во внатрешноста на гумата, пренесе „ 24Ауто.мк .“ Целта на ова е да се види како се однесува гумата при возењето на автомобилот, а се чини целта во целост ја исполнија поставувајќи го видеото на својот YouTube канал. Видеото

Поставиле камера во внатрешноста на гумата – еве како изгледа кога се вози

Поставиле камера во внатрешноста на гумата – еве како изгледа кога се вози

Одлично видео за сите оние љубопитни подготви екипата на Warped Perception. Станува збор за зафат со кој е поставена GoPro камера во внатрешноста на гумата. Целта на ова е да се види како се однесува гумата при возењето на автомобилот, а се чини целта во целост ја исполнија поставувајќи го видеото на својот YouTube канал. Видеото кое е поставено пред

Ова досега не сте го виделе: Вака изгледа внатрешноста на гумата додека возите автомобил

Ова досега не сте го виделе: Вака изгледа внатрешноста на гумата додека возите автомобил

Јутјубер од каналот „Warped Perception“ вели дека добил барање од гледачите да сними како изгледа внатрешноста на гумата во текот на возењето, и веднаш му се допаднала идејата. Внатре во гумата, тој монтираше GoPro камера заедно со светилка, а потоа сними што се случуваше додека возеше. Во видеото е прикажан и процесот на отстранување на гумата од