притисни ентер »

Еден починат во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патниот правец Елбасан-Пеќин
Еден починат во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патниот правец Елбасан-Пеќин

Еден починат во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патниот правец Елбасан-Пеќин

Македонски државјанин учествувал во сообраќајна несреќа што се случила препладнево на патниот правец Елбасан-Пеќин, во Албанија. Македонски државјанин учествувал во сообраќајна несреќа што се случила препладнево на патниот правец Елбасан-Пеќин, во Албанија. Тешката сообраќајна несреќа се случи на патниот правец Елбасан-Пеќин, кога од непознати причини

Еден загинат, двајца повредени во сообраќајка со Македонски државјанин во Елбасан

Еден загинат, двајца повредени во сообраќајка со Македонски државјанин во Елбасан

Македонски државјанин учествувал во сообраќајна несреќа што се случила препладнево на патниот правец Елбасан-Пеќин, во Албанија. – Тешката сообраќајна несреќа се случи на патниот правец Елбасан-Пеќин, кога од непознати причини дошло до директен судар на автомобил „сузуки“ управуван од Х.Р (67) од Елбасан и автомобил „мерцедес“ управуван од М.К.(38)

Еден загинат, двајца повредени во сообраќајка со Македонски државјанин во Елбасан

Еден загинат, двајца повредени во сообраќајка со Македонски државјанин во Елбасан

Македонски државјанин учествувал во сообраќајна несреќа што се случила препладнево на патниот правец Елбасан-Пеќин, во Албанија. – Тешката сообраќајна несреќа се случи на патниот правец Елбасан-Пеќин, кога од непознати причини дошло до директен судар на автомобил „сузуки“ управуван од Х.Р (67) од Елбасан и автомобил „мерцедес“ управуван од М.К.(38)

Еден починат, во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патниот правец Елбасан-Пеќин

Еден починат, во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патниот правец Елбасан-Пеќин

Македонски државјанин учествувал во сообраќајна несреќа што се случила препладнево на патниот правец Елбасан-Пеќин, во Албанија. – Тешката сообраќајна несреќа се случи на патниот правец Елбасан-Пеќин, кога од непознати причини дошло до директен судар на автомобил „сузуки“ управуван од Х.Р (67) од Елбасан и автомобил „мерцедес“ управуван од М.К.(38)

Еден починат во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патот Елбасан-Пеќин во Албанија

Еден починат во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патот Елбасан-Пеќин во Албанија

– Тешката сообраќајна несреќа се случи на патниот правец Елбасан-Пеќин, кога од непознати причини дошло до директен судар на автомобил „сузуки" управуван од Х.Р (67) од Елбасан и автомобил „мерцедес" управуван од М.К.(38) од Македонија, стои во полициското соопштение. На местото на несреќата починало лицето А.Н.(55) жител на Тирана, кој  бил сопатник

Еден починат, во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин во Албанија

Еден починат, во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин во Албанија

Македонски државјанин учествувал во сообраќајна несреќа што се случила препладнево на патниот правец Елбасан-Пеќин, во Албанија. – Тешката сообраќајна несреќа се случи на патниот правец Елбасан-Пеќин, кога од непознати причини дошло до директен судар на автомобил „сузуки“ управуван од Х.Р (67) од Елбасан и автомобил „мерцедес“ управуван од М.К.(38)

Еден починат, во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патниот правец Елбасан-Пеќин,Албанија

Еден починат, во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патниот правец Елбасан-Пеќин,Албанија

Македонски државјанин учествувал во сообраќајна несреќа што се случила препладнево на патниот правец Елбасан-Пеќин, во Албанија. – Тешката сообраќајна несреќа се случи на патниот правец Елбасан-Пеќин, кога од непознати причини дошло до директен судар на автомобил „сузуки” управуван од Х.Р (67) од Елбасан и автомобил „мерцедес” управуван од М.К.(38)

Еден починат, во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патниот правец Елбасан-Пеќин, Албанија

Еден починат, во сообраќајка во која учествувал македонски државјанин на патниот правец Елбасан-Пеќин, Албанија

Македонски државјанин учествувал во сообраќајна несреќа што се случила препладнево на патниот правец Елбасан-Пеќин, во Албанија. – Тешката сообраќајна несреќа се случи на патниот правец Елбасан-Пеќин, кога од непознати причини дошло до директен судар на автомобил „сузуки“ управуван од Х.Р (67) од Елбасан и автомобил „мерцедес“ управуван од М.К.(38)

Почина маж во сообраќајка на албанско и македонско возило кај Елбасан

Почина маж во сообраќајка на албанско и македонско возило кај Елбасан

Македонски државјанин учествувал во сообраќајна несреќа што се случила препладнево на патниот правец Елбасан-Пеќин, во Албанија. – Тешката сообраќајна несреќа се случи на патниот правец Елбасан-Пеќин, кога од непознати причини дошло до директен судар на автомобил „сузуки“ управуван од Х.Р (67) од Елбасан и автомобил „мерцедес“ управуван од М.К.(38)