притисни ентер »

Елизабета Ѓоргиевска на фестивалот за деца „Литера“: Секој од нас длабоко во својата душа има простор посебно одвоен за светот на приказните
Елизабета Ѓоргиевска на фестивалот за деца „Литера“: Секој од нас длабоко во својата душа има простор посебно одвоен за светот на приказните

Елизабета Ѓоргиевска на фестивалот за деца „Литера“: Секој од нас длабоко во својата душа има простор посебно одвоен за светот на приказните

Сопругата на претседателот Стево Пендаровски, Елизабета Ѓоргиевска ја отвори ретроспективната изложба на илустрации за деца од Димитар Кондовски, што воедно значеше и отворање на Меѓународниот фестивал за литература и илустрација за деца „Литера“, кој почна на 14 и ќе трае до 19 октомври. „Секој од нас длабоко во својата душа има простор посебно одвоен

Дебата на тема „Како децата се запознаваат со предизвиците во животот преку литературата“ на фестивалот „Литера“

Дебата на тема „Како децата се запознаваат со предизвиците во животот преку литературата“ на фестивалот „Литера“

Дебата на тема „Како децата се запознаваат со предизвиците во животот преку литературата“ се одржа синоќа во Europe House Skopje, во рамките на Меѓународниот фестивал за литература и илустрација за деца „Литера“. На дебатата свои размислувања споделија: проф.д-р Весна Мојсова-Чепишевска, проф.д-р Владимир Мартиновски, психологот Христина Стефановска

Дебата на тема „Како децата се запознаваат со предизвиците на животот преку литературата“ во Europe House Skopje

Дебата на тема „Како децата се запознаваат со предизвиците на животот преку литературата“ во Europe House Skopje

Дебата на тема „Како децата се запознаваат со предизвиците во животот преку литературата“ ќе биде организирана вечерва во 19.30 часот во Europe House Skopje, во рамките на Меѓународниот фестивал за литература и илустрација за деца „Литера“. На дебатата свои размислувања ќе споделат: проф.д-р Весна Мојсова-Чепишевска, проф.д-р Владимир Мартиновски,

Дебата „Како децата се запознаваат со предизвиците на животот преку литературата“

Дебата „Како децата се запознаваат со предизвиците на животот преку литературата“

Дебата на тема „Како децата се запознаваат со предизвиците во животот преку литературата“ ќе биде организирана вечер во 19.30 часот во „Europe House Skopje“, во рамки на Меѓународниот фестивал за литература и илустрација за деца „Литера“. На дебатата свои размислувања ќе споделат универзитетските професори Весна Мојсова-Чепишевска и Владимир Мартиновски,

Дебата „Како децата се запознаваат со предизвиците на животот преку литературата”

Дебата „Како децата се запознаваат со предизвиците на животот преку литературата”

Дебата на тема „Како децата се запознаваат со предизвиците во животот преку литературата” ќе биде организирана вечер во 19.30 часот во „Europe House Skopje”, во рамки на Меѓународниот фестивал за литература и илустрација за деца „Литера”. На дебатата свои размислувања ќе споделат универзитетските професори Весна Мојсова-Чепишевска и Владимир Мартиновски,

Дебата „Како децата се запознаваат со предизвиците на животот преку литературата“

Дебата „Како децата се запознаваат со предизвиците на животот преку литературата“

Дебата на тема „Како децата се запознаваат со предизвиците во животот преку литературата“ ќе биде организирана вечер во 19.30 часот во „Europe House Skopje“, во рамки на Меѓународниот фестивал за литература и илустрација за деца „Литера“. На дебатата свои размислувања ќе споделат универзитетските професори Весна Мојсова-Чепишевска и Владимир Мартиновски,

Дебата на тема „Како децата се запознаваат со предизвиците на животот преку литературата“ во Europe House Skopje

Дебата на тема „Како децата се запознаваат со предизвиците на животот преку литературата“ во Europe House Skopje

Дебата на тема „Како децата се запознаваат со предизвиците во животот преку литературата“ ќе биде организирана вечерва во 19.30 часот во Europe House Skopje, во рамките на Меѓународниот фестивал за литература и илустрација за деца „Литера“. На дебатата свои размислувања ќе споделат: проф.д-р Весна Мојсова-Чепишевска, проф.д-р Владимир Мартиновски,

Дебата на тема „Како децата се запознаваат со предизвиците на животот преку литературата“ во Europe House Skopje

Дебата на тема „Како децата се запознаваат со предизвиците на животот преку литературата“ во Europe House Skopje

Дебата на тема „Како децата се запознаваат со предизвиците во животот преку литературата“ ќе биде организирана вечерва во 19.30 часот во Europe House Skopje, во рамките на Меѓународниот фестивал за литература и илустрација за деца „Литера“. На дебатата свои размислувања ќе споделат: проф.д-р Весна Мојсова-Чепишевска, проф.д-р Владимир Мартиновски,

Дебата на „Литера“ на тема „Како децата се запознаваат со предизвиците на животот преку литературата“

Дебата на „Литера“ на тема „Како децата се запознаваат со предизвиците на животот преку литературата“

Дебата на тема „Како децата се запознаваат со предизвиците во животот преку литературата“ ќе биде организирана вечерва во 19.30 часот во Europe House Skopje, во рамките на Меѓународниот фестивал за литература и илустрација за деца „Литера“. На дебатата свои размислувања ќе споделат: проф.д-р Весна Мојсова-Чепишевска, проф.д-р Владимир Мартиновски,