притисни ентер »

Од српски пејачи до светски ѕвезди и политичари: Модерни маски во доба на коронавирус
Од српски пејачи до светски ѕвезди и политичари: Модерни маски во доба на коронавирус

Од српски пејачи до светски ѕвезди и политичари: Модерни маски во доба на коронавирус

Во екот на пандемијата на коронавируот луѓето мора да се однесуваат одговорно. Затоа кога мора да се излезе надвор, неопходно е да се носи заштитна маска. Многу од познатите личности во светот во ваква ситуација не заборавија на модата, па маските ги ускладија со својот стајлинг. Српската пејачка Марија Шерифовиќ има црна маска со бели ѕвездички кои