притисни ентер »

Елена Ристеска: „Бог посебно ги милува грешниците“
Елена Ристеска: „Бог посебно ги милува грешниците“

Елена Ристеска: „Бог посебно ги милува грешниците“

Елена Ристеска , која во изминатите години се соочи со неколку тешки животни предизвици, како загубата на родителот и разводот, реши со своите обожаватели да сподели една мисла од многуте мудрости на Платон, со која им порача дека треба да се сакаат себеси. Преголемата слобода не е ништо друго освен преголемо ропство. А мудриот апостол Павле, кој им

Елена Ристеска: Бог посебно ги милува грешниците

Елена Ристеска: Бог посебно ги милува грешниците

Елена Ристеска, која во изминатите години се соочи со неколку тешки животни предизвици, како загубата на родителот и разводот, реши со своите обожаватели да сподели една мисла од многуте мудрости на Платон, со која им порача дека треба да се сакаат себеси. Преголемата слобода не е ништо друго освен преголемо ропство. А мудриот апостол Павле, кој им

ЕЛЕНА РИСТЕВСКА СПОДЕЛИ ЕМOTИВЕН СТАВ: Бог никого не ocтава!

ЕЛЕНА РИСТЕВСКА СПОДЕЛИ ЕМOTИВЕН СТАВ: Бог никого не ocтава!

Поп-ѕвездата Елена Ристеска која последните неколку години се coочи со повеќе исклучително тeшkи животни пpeдизвици, со една од многуте мудpoсти на Платон го сподели на социјалните мрежи нејзиниот став за самоконтpoлата и за вepбата во Бога. – Преголемата слобода не е ништо друго освен преголемо poпство. А мудриот апостол Павле, кој им е познат на

Елена Ристеска: Бог никого не остава

Елена Ристеска: Бог никого не остава

Поп-ѕвездата Елена Ристеска која последните неколку години се соочи со повеќе исклучително тешки животни предизвици , со една од многуте мудрости на Платон го сподели на социјалните мрежи нејзиниот став за самоконтролата и за вербата во Бога. - Преголемата слобода не е ништо друго освен преголемо ропство. А мудриот апостол Павле, кој им е познат на

Елена Ристеска за перформансот на ЛГБТ: Несфатливо е исмевањето со светите нешта

Елена Ристеска за перформансот на ЛГБТ: Несфатливо е исмевањето со светите нешта

Нашата најпопуларна поп и РнБ пејачка Елена Ристеска, се огласи по исмевањето со светите нешта и со светците, сквернавењето на ликот Божји во човекот на префромансот на ЛГБТ заедницата. – Една мисла од многуте мудрости на Платон: Преголемата слобода не е ништо друго освен преголемо ропство. А мудриот апостол Павле, кој им е познат на сите и кој ја

Елена Ристеска за ЛГБТ перформансот: Несфатливо е исмевањето со светите нешта и со светците, сквернавењето на ликот Божји во човекот

Елена Ристеска за ЛГБТ перформансот: Несфатливо е исмевањето со светите нешта и со светците, сквернавењето на ликот Божји во човекот

Нашата најпопуларна поп и РнБ пејачка Елена Ристеска, се огласи по исмевањето со светите нешта и со светците, сквернавењето на ликот Божји во човекот на префромансот на ЛГБТ заедницата. - Една мисла од многуте мудрости на Платон: Преголемата слобода не е ништо друго освен преголемо ропство. А мудриот апостол Павле, кој им е познат на сите и кој ја

Елена Ристеска за ЛГБТ перформансот: Несфатливо е исмевањето со светите нешта и со светците, сквернавењето на ликот Божји во човекот

Елена Ристеска за ЛГБТ перформансот: Несфатливо е исмевањето со светите нешта и со светците, сквернавењето на ликот Божји во човекот

Нашата најпопуларна поп и РнБ пејачка Елена Ристеска, се огласи по исмевањето со светите нешта и со светците, сквернавењето на ликот Божји во човекот на префромансот на ЛГБТ заедницата. - Една мисла од многуте мудрости на Платон: Преголемата слобода не е ништо друго освен преголемо ропство. А мудриот апостол Павле, кој им е познат на сите и кој ја