притисни ентер »

Најдобрите хајлајтери препорачани од мејкап експертите!
Најдобрите хајлајтери препорачани од мејкап експертите!

Најдобрите хајлајтери препорачани од мејкап експертите!

Хајлајтерот е мал волшебник во секој козметички несесер и само за еден миг го „трансформира“ лицето, давајќи му го потребниот сјај . Поради хајлајтерот лицето изгледа помладо отколку што навистина е, но истовремено дава впечаток дека лицето блеска од здравје. Шминкерите на познатите личности неретко зборуваат за тоа дека илуминаторите или осветлувачите