притисни ентер »

Пукање на универзитет во Мисисипи, има и повредени
Пукање на универзитет во Мисисипи, има и повредени

Пукање на универзитет во Мисисипи, има и повредени

Повторно пукање на факултет во САД. Официјални претставници на Универзитетот Џексон во американската сојузна држава Мисисипи потврдија дека во нивниот кампус дошло до пукање и дека напаѓачот веројатно се уште се наоѓа во негова близина. Студентите и вработените се предупредени дека кампусот во моментов е заклучен, а на сите им е упатен совет да се

Повторно пукање во американски универзитетски кампус, овој пат во Мисисипи

Повторно пукање во американски универзитетски кампус, овој пат во Мисисипи

Официјални претставници на Универзитетот Џексон во американската сојузна држава Мисисипи потврдија дека во нивниот кампус денеска дошло до пукање и дека напаѓачот веројатно се уште се наоѓа во негова близина. Студентите и вработените се предупреднеи дека кампусот во моментов е заклучен, а на сите им е упатен совет да се скријат во своите соби и канцеларии

Пукање на универзитет во Мисисипи, има и повредени

Пукање на универзитет во Мисисипи, има и повредени

Повторно пукање на факултет во САД. Официјални претставници на Универзитетот Џексон во американската сојузна држава Мисисипи потврдија дека во нивниот кампус дошло до пукање и дека напаѓачот веројатно се уште се наоѓа во негова близина. Студентите и вработените се предупредени дека кампусот во моментов е заклучен, а на сите им е упатен совет да се

Пукање на унивезитетски кампус во Џексон во Мисисипи

Пукање на унивезитетски кампус во Џексон во Мисисипи

Студентите и вработените во кампусот се предупредени и заклучени и се советувани да се повлечат. -Сомнителниот напаѓач е вооружен и е во црна хонда.Целата заедница од кампусот треба да се сокрие. Кампусот е заклучен. Ќе ве информираме кога ситуацијата ќе биде решена, објавено е на официјалниот профил на Твитер на Универзитетот.

Пукање на универзитет во Мисисипи, има и повредени

Пукање на универзитет во Мисисипи, има и повредени

Повторно пукање на факултет во САД. Официјални претставници на Универзитетот „Џексон“ во американската сојузна држава Мисисипи потврдија дека во нивниот кампус дошло до пукање и дека напаѓачот веројатно сè уште се наоѓа во негова близина. Студентите и вработените се предупредени дека кампусот во моментот е заклучен, а на сите им е упатен совет да се

Пукање на универзитет во Мисисипи, има и повредени

Пукање на универзитет во Мисисипи, има и повредени

Повторно пукање на факултет во САД. Официјални претставници на Универзитетот Џексон во американската сојузна држава Мисисипи потврдија дека во нивниот кампус дошло до пукање и дека напаѓачот веројатно се уште се наоѓа во негова близина. Студентите и вработените се предупредени дека кампусот во моментов е заклучен, а на сите им е упатен совет да се

Пукање на универзитет во Мисисипи, има и повредени

Пукање на универзитет во Мисисипи, има и повредени

Повторно пукање на факултет во САД. Официјални претставници на Универзитетот Џексон во американската сојузна држава Мисисипи потврдија дека во нивниот кампус дошло до пукање и дека напаѓачот веројатно се уште се наоѓа во негова близина. Студентите и вработените се предупредени дека кампусот во моментов е заклучен, а на сите им е упатен совет да се

Повторно пукање во американски универзитетски кампус, овој пат во Мисисипи

Повторно пукање во американски универзитетски кампус, овој пат во Мисисипи

Официјални претставници на Универзитетот Џексон во американската сојузна држава Мисисипи потврдија дека во нивниот кампус денеска дошло до пукање и дека напаѓачот веројатно се уште се наоѓа во негова близина. Студентите и вработените се предупреднеи дека кампусот во моментов е заклучен, а на сите им е упатен совет да се скријат во своите соби и канцеларии

ПУКАЊЕ ОД ЦРНА „ХОНДА“: Студенти заклучени седат во кампус на Универзитет

ПУКАЊЕ ОД ЦРНА „ХОНДА“: Студенти заклучени седат во кампус на Универзитет

Студентите и вработените се предупреднеи дека кампусот во моментов е заклучен, а на сите им е упатен совет да се скријат во своите соби и канцеларии. Повторно пукање во американски универзитетски кампус, овој пат во Мисисипи. Официјални претставници на Универзитетот Џексон во американската сојузна држава Мисисипи потврдија дека во нивниот кампус денеска