притисни ентер »

Рама е избран за потпретседател на Социјалистичката интернационала, претседател стана шпанскиот премиер Санчез
Рама е избран за потпретседател на Социјалистичката интернационала, претседател стана шпанскиот премиер Санчез

Рама е избран за потпретседател на Социјалистичката интернационала, претседател стана шпанскиот премиер Санчез

Премиерот на Албанија, воедно и претседател на Социјалистичката партија, Еди Рама е избран за потпретседател на Социјалистичката интернационала. Информаицјата ја соопшти генералниот секретар на Социјалистичката партија, Дамиан Ѓикнури. – На 26-от конгрес на Социјалистичката интернационала за претседател беше избран премиерот на Шпанија, Педро Санчез,

Рама е избран за потпретседател на Социјалистичката интернационала, претседател стана Санчез

Рама е избран за потпретседател на Социјалистичката интернационала, претседател стана Санчез

Премиерот на Албанија, воедно и претседател на Социјалистичката партија, Еди Рама е избран за потпретседател на Социјалистичката интернационала. Информаицјата ја соопшти генералниот секретар на Социјалистичката партија, Дамиан Ѓикнури. – На 26-от конгрес на Социјалистичката интернационала за претседател беше избран премиерот на Шпанија, Педро Санчез,

Рама е избран за потпретседател на Социјалистичката интернационала, претседател стана Санчез

Рама е избран за потпретседател на Социјалистичката интернационала, претседател стана Санчез

Фото: Социјални мрежи Премиерот на Албанија, воедно и претседател на Социјалистичката партија, Еди Рама е избран за потпретседател на Социјалистичката интернационала. Информаицјата ја соопшти генералниот секретар на Социјалистичката партија, Дамиан Ѓикнури. – На 26-от конгрес на Социјалистичката интернационала  за претседател беше избран  премиерот

Рама е избран за потпретседател на Социјалистичката интернационала, претседател стана Санчез

Рама е избран за потпретседател на Социјалистичката интернационала, претседател стана Санчез

Премиерот на Албанија, воедно и претседател на Социјалистичката партија, Еди Рама е избран за потпретседател на Социјалистичката интернационала. Информаицјата ја соопшти генералниот секретар на Социјалистичката партија, Дамиан Ѓикнури. – На 26-от конгрес на Социјалистичката интернационала  за претседател беше избран  премиерот на Шпанија, Педро Санчез,

Еди Рама избран за потпретседател на Социјалистичката интернационала

Еди Рама избран за потпретседател на Социјалистичката интернационала

Премиерот на Албанија, воедно и претседател на Социјалистичката партија, Еди Рама е избран за потпретседател на Социјалистичката интернационала. Информаицјата ја соопшти генералниот секретар на Социјалистичката партија, Дамиан Ѓикнури. – На 26-от конгрес на Социјалистичката интернационала  за претседател беше избран  премиерот на Шпанија, Педро Санчез,

Педро Санчез избран за претседстел, а Еди Рама за потпретседател на Социјалистичката интернационала

Педро Санчез избран за претседстел, а Еди Рама за потпретседател на Социјалистичката интернационала

Педро Санчез избран за претседстел, а Еди Рама за потпретседател на Социјалистичката интернационала Б.Б. Пред 3 минути Педро Санчез/ Фото EPA-EFE/Malton Dibra Премиерот на Албанија, воедно и претседател на Социјалистичката партија, Еди Рама е избран за потпретседател на Социјалистичката интернационала. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber

Рама е избран за потпретседател на Социјалистичката интернационала, претседател стана Санчез

Рама е избран за потпретседател на Социјалистичката интернационала, претседател стана Санчез

Премиерот на Албанија, воедно и претседател на Социјалистичката партија, Еди Рама е избран за потпретседател на Социјалистичката интернационала. Информаицјата ја соопшти генералниот секретар на Социјалистичката партија, Дамиан Ѓикнури. На 26-от конгрес на Социјалистичката интернационала  за претседател беше избран  премиерот на Шпанија, Педро Санчез,

Рама е избран за потпретседател на Социјалистичката интернационала, претседател стана Санчез

Рама е избран за потпретседател на Социјалистичката интернационала, претседател стана Санчез

Премиерот на Албанија, воедно и претседател на Социјалистичката партија, Еди Рама е избран за потпретседател на Социјалистичката интернационала. Информацијата ја соопшти генералниот секретар на Социјалистичката партија, Дамиан Ѓикнури. – На 26-от конгрес на Социјалистичката интернационала  за претседател беше избран  премиерот на Шпанија, Педро Санчез,