притисни ентер »

Еве како да ја заштитите кожата од загадувањето
Еве како да ја заштитите кожата од загадувањето

Еве како да ја заштитите кожата од загадувањето

Сите знаеме за ефектот кој штетните УВ зраци го имаат на нашата кожа, но дали сте размислиле за тоа што загадувањето му прави на вашиот тен? Ефектите од изложеноста на загаден воздух можат да предизвикаат респираторни проблеми и воспаленија, а време е да почнете да размислувате и во врска со загадувањето и ефектите кои ги има врз кожата. Загадувањето