притисни ентер »

Констипација или запек – како да се ослободите од неа

Констипација или запек – како да се ослободите од неа

Запекот е реален проблем на секој трет човек, а почесто се јавува како проблем кај жените одколку кај мажите. Оваа состојба обично се јавува како последица на лоша исхрана или поради земање одредени лекови. Доколку се чувстувате тешко и потечено, пробајте да го елиминирате тоа со природни лекови отколку да посегнете по таблети. Проблемите со констипација,