притисни ентер »

„НИКОГАШ СЕВЕРНА“ пред домот на Заев
„НИКОГАШ СЕВЕРНА“ пред домот на Заев

„НИКОГАШ СЕВЕРНА“ пред домот на Заев

Синоќа на улицата на премиерот во Струмица осамна транспарент со натпис „Никогаш Северна“. Утринава исто така и други транспаренти и пораки беа закачени на разни локации во градот.