притисни ентер »

Делува невозможно, но има ефект: Изматете малку црвен пипер во чаша вода, испијте и очекувајте одлични резултати
Делува невозможно, но има ефект: Изматете малку црвен пипер во чаша вода, испијте и очекувајте одлични резултати

Делува невозможно, но има ефект: Изматете малку црвен пипер во чаша вода, испијте и очекувајте одлични резултати

Ако ставете малку мелен црвен пипер на гребаница   таа ќе го сопре крвавењето. Дополнителна занимливости – нема да ве пече туку ќе овозможи побрзо зараснување, а по се нема да остане лузна. Станува збор за „рецепт“ од народна медицина кој се пренесува од колено на колено. Доколку имате внатрешни ранички, испијте малку мелен црвен пипер изматена во