притисни ентер »

Проф. Каракамишева: НИШТОВНО ИМ Е СЕ!
Проф. Каракамишева: НИШТОВНО ИМ Е СЕ!

Проф. Каракамишева: НИШТОВНО ИМ Е СЕ!

НИШТОВНО ИМ Е СЕ! 1.Нелегални им се сите одлуки потпишани од пратеникот Џафери 2.Дополнително одлуката со која ја започнаа постап.за промена на Уставот ја донесоа со 80,а не со 81 пратеник. Тоа што на крајот гласаа 81 пратеник не ја покри НЕЛЕГАЛНОСТА НА ИЗМЕНИТЕ! СЕ ЌЕ ВИ СРУШИМЕ!