притисни ентер »

Го тужат синот затоа што уште не добиле внук, бараат 650.000 долари отштета
Го тужат синот затоа што уште не добиле внук, бараат 650.000 долари отштета

Го тужат синот затоа што уште не добиле внук, бараат 650.000 долари отштета

Брачен пар од Индија решил да го тужи синот пилот кој се уште не планира да има бебе по шест години брак, а бараат и отштета, бидејќи целата своја заштеда ја потрошиле на синот. Индискиот пар бара од нивниот син и неговата сопруга, да добијат внук во рок од една година, или да им дадат пари. А сумата изнесува 650.000 долари. Сањев и Садана Прасад велат

Го тужат синот затоа што уште не добиле внук, бараат 650.000 долари отштета

Го тужат синот затоа што уште не добиле внук, бараат 650.000 долари отштета

Брачен пар од Индија решил да го тужи синот пилот кој се уште не планира да има бебе по шест години брак, а бараат и отштета, бидејќи целата своја заштеда ја потрошиле на синот. Индискиот пар бара од нивниот син и неговата сопруга, да добијат внук во рок од една година, или да им дадат пари. А сумата изнесува 650.000 долари. Сањев и Садана Прасад велат

„Го направивме пилот, им ја плативме свадбата…“: Ги тужат синот и снаата

„Го направивме пилот, им ја плативме свадбата…“: Ги тужат синот и снаата

Брачна двојка од северната индиска сојузна држава Утараканд го тужат својот син единец и неговата сопруга затоа што не им родиле внуче по шест години брак. Санџеев и Садана Прасад велат дека ги потрошиле своите заштеди за својот син, плаќајќи му ја обуката за пилот (којашто чини над 60.000 евра), како и за раскошната венчавка…Сега тие бараат отшета

„Го направивме пилот, им ја плативме свадбата…“: Ги тужат синот и снаата

„Го направивме пилот, им ја плативме свадбата…“: Ги тужат синот и снаата

Брачна двојка од северната индиска сојузна држава Утараканд го тужат својот син единец и неговата сопруга затоа што не им родиле внуче по шест години брак. Санџеев и Садана Прасад велат дека ги потрошиле своите заштеди за својот син, плаќајќи му ја обуката за пилот (којашто чини над 60.000 евра), како и за раскошната венчавка…Сега тие бараат отшета

Го тужат синот оти сѐ уште немаат внук, бараат оштета од 650.000 долари

Го тужат синот оти сѐ уште немаат внук, бараат оштета од 650.000 долари

Брачен пар од Индија решил да го тужи синот пилот кој „сеуште не планира бебе“ по шест години брак и бараат отштета, бидејќи целата своја заштеда ја потрошиле на синот и на неговиот брак. Индискиот пар бара нивниот син и неговата сопруга или да им дадат внук во рок од една година или да им дадат пари во готовина – речиси 650.000 долари. Сајнеев и Садана

„Го направивме пилот, им ја плативме свадбата…“: Ги тужат синот и снаата што уште не им родиле внуче

„Го направивме пилот, им ја плативме свадбата…“: Ги тужат синот и снаата што уште не им родиле внуче

Брачна двојка од северната индиска сојузна држава Утараканд го тужат својот син единец и неговата сопруга затоа што не им родиле внуче по шест години брак. Санџеев и Садана Прасад велат дека ги потрошиле своите заштеди за својот син, плаќајќи му ја обуката за пилот (којашто чини над 60.000 евра), како и за раскошната венчавка…Сега тие бараат отшета

Го тужат синот оти сѐ уште немаат внук, бараат оштета од 650.000 долари!

Го тужат синот оти сѐ уште немаат внук, бараат оштета од 650.000 долари!

Брачен пар од Индија решил да го тужи синот пилот кој „сеуште не планира бебе“ по шест години брак и бараат отштета, бидејќи целата своја заштеда ја потрошиле на синот и на неговиот брак. Индискиот пар бара нивниот син и неговата сопруга или да им дадат внук во рок од една година или да им дадат пари во готовина – речиси 650.000 долари. Сањев и Садана

Родители го тужат синот за 650 000 долари бидејќи не добиле внуче

Родители го тужат синот за 650 000 долари бидејќи не добиле внуче

Родители го тужат синот за 650 000 долари бидејќи не добиле внуче М. Г. Пред 3 минути Родители го тужат синот, Фото: Твитер Санџев(61) и Садана(57) Прасад од индиска држава Утараканд го тужат единствениот син и неговата сопруга затоа што не им дале внуче по шест години брак. Велат дека ги потрошиле заштедите за одгледување на својот син, бисејќи му

Родители од Индија решиле да го тужат синот единец и неговата сопруга бидејќи не им „подариле“ внуче

Родители од Индија решиле да го тужат синот единец и неговата сопруга бидејќи не им „подариле“ внуче

Пар од северната индиска држава Утараканд решил да го тужи својот син единец и неговата сопруга затоа што не им родиле внуче по 6 години брак. Санџеев и Садана Прасад велат дека ги потрошиле своите заштеди на одгледување на својот син, плаќајќи му ја обуката за пилот, како и раскошната венчавка… Поради тоа, како и фактот дека сè уште не станале баба