притисни ентер »

Новата Барби му оддава почит на Дејвид Боуви
Новата Барби му оддава почит на Дејвид Боуви

Новата Барби му оддава почит на Дејвид Боуви

САД – Педесетгодишнината од издавањето на легендарниот албум „Space Oddity“ на Дејвид Боуви ќе биде одбележана со специјална кукла инспирирана од модата на Зиги Стардаст. Во песната „Time“ од 1973 година, Дејвид Боуви ги спомнува познатите кукли Били. Сега, 50 години по објавувањето на „Space Oddity“, може да се каже дека тоа е куклата Барби. Производителот

Барби како Дејвид Боуви во чест на 50-годишнината од Space Oddity

Барби како Дејвид Боуви во чест на 50-годишнината од Space Oddity

По повод 50-годишнината од излегувањето на легендарниот албум на Дејвид Боуви „Space Oddity“, производителот на играчки „Мател“ издаде колекционерска кукла инспирирана од модата на Зиги Стардаст. Наречена Барби како Боуви, куклата е облечена како глем алтер егото на британскиот музичар од почетокот на 1970-ите, дополнето со црвени чизми и соодветна

Барби во чест на Дејвид Боуви

Барби во чест на Дејвид Боуви

Педесетгодишнината од издавањето на легендарниот албум „Space Oddity“ на Боуви ќе биде одбележана со специјална кукла инспирирана од модата на Зиги Стардаст. Во песната „Time“ од 1973 година, Дејвид Боуви ги спомнува познатите Били кукли. Сега, 50 години по објавувањето на „Space Oddity“, може да се каже дека тоа е куклата Барби. Производителот на

Барби во чест на Дејвид Боуви

Барби во чест на Дејвид Боуви

Педесетгодишнината од издавањето на легендарниот албум „Space Oddity“ на Боуви ќе биде одбележана со специјална кукла инспирирана од модата на Зиги Стардаст. Во песната „Time“ од 1973 година, Дејвид Боуви ги спомнува познатите Били кукли. Сега, 50 години по објавувањето на „Space Oddity“, може да се каже дека тоа е куклата Барби. Производителот на

Како легенда за легенда: Барби во чест на Дејвид Боуви

Како легенда за легенда: Барби во чест на Дејвид Боуви

Педесетгодишнината од издавањето на легендарниот албум „Space Oddity“ на Боуви ќе биде одбележана со специјална кукла инспирирана од модата на Зиги Стардаст. Во песната „Time“ од 1973 година, Дејвид Боуви ги спомнува познатите Били кукли. Сега, 50 години по објавувањето на „Space Oddity“, може да се каже дека тоа е куклата Барби. Производителот на

Барби во чест на Дејвид Боуви

Барби во чест на Дејвид Боуви

Педесетгодишнината од издавањето на легендарниот албум „Space Oddity“ на Боуви ќе биде одбележана со специјална кукла инспирирана од модата на Зиги Стардаст. Во песната „Time“ од 1973 година, Дејвид Боуви ги спомнува познатите Били кукли. View this post on Instagram Musician ⚡️Artist ⚡Icon ⚡️Introducing #Barbie as #DavidBowie 👩‍🎤, the pioneer of

Барби во чест на Дејвид Боуви

Барби во чест на Дејвид Боуви

Педесетгодишнината од издавањето на легендарниот албум „Space Oddity“ на Боуви ќе биде одбележана со специјална кукла инспирирана од модата на Зиги Стардаст. Во песната „Time“ од 1973 година, Дејвид Боуви ги спомнува познатите Били кукли. Сега, 50 години по објавувањето на „Space Oddity“, може да се каже дека тоа е куклата Барби. Производителот на

Претставена Барби куклата ‘Дејвид Боуви’

Претставена Барби куклата ‘Дејвид Боуви’

Светскиот производител на играчки „Mattel“ во четвртокот ја престави лимитираната серија од познатите Барби куклу „Дејвид Боуви“, гест со кој му се оддава признание на легендарниот британски пајач по повод 50-годишнината од објавувањете на неговиот сингл „Space Oddity“ Куклата е облечена во трико од сјаечка метализирана ткаенина со соодветените црвени

Новата кукла Барби му оддава почит на Дејвид Боуви

Новата кукла Барби му оддава почит на Дејвид Боуви

Во чест на 50-годишнината од излегувањето на легендарниот албум на Дејвид Боуви „ Space Oddity “, производителот на играчки „Мател“ издаде колекционерска кукла инспирирана од модата на Зиги Стардаст. Наречена Барби како Боуви, куклата е облечена како глем алтер егото на британскиот музичар од почетокот на 1970-ите, дополнето со црвени чизми и соодветна