притисни ентер »

Професионалниот тенис враќа во Палермо
Професионалниот тенис враќа во Палермо

Професионалниот тенис враќа во Палермо

Првиот професионален тениски турнир по пауза од повеќе од четири месеци ќе започне денес во Палермо, каде попладнево ќе започнат квалификациите за женска конкуренција во главниот град на Сицилија. Сите машки и женски турнири беа прекинати кон средината на март кога изби пандемијата COVID-19, но Професионалната тениска асоцијација и Женската тениска

Професионалниот тенис враќа во Палермо

Професионалниот тенис враќа во Палермо

Првиот професионален тениски турнир по пауза од повеќе од четири месеци ќе започне денес во Палермо, каде попладнево ќе започнат квалификациите за женска конкуренција во главниот град на Сицилија. Сите машки и женски турнири беа прекинати кон средината на март кога изби пандемијата COVID-19, но Професионалната тениска асоцијација и Женската тениска

Професионалниот тенис враќа во Палермо

Професионалниот тенис враќа во Палермо

Првиот професионален тениски турнир по пауза од повеќе од четири месеци ќе започне денес во Палермо, каде попладнево ќе започнат квалификациите за женска конкуренција во главниот град на Сицилија. Сите машки и женски турнири беа прекинати кон средината на март кога изби пандемијата COVID-19, но Професионалната тениска асоцијација и Женската тениска

Професионалниот тенис враќа во Палермо

Професионалниот тенис враќа во Палермо

Првиот професионален тениски турнир по пауза од повеќе од четири месеци ќе започне денес во Палермо, каде попладнево ќе започнат квалификациите за женска конкуренција во главниот град на Сицилија. Сите машки и женски турнири беа прекинати кон средината на март кога изби пандемијата COVID-19, но Професионалната тениска асоцијација и Женската тениска

Професионалниот тенис враќа во Палермо

Професионалниот тенис враќа во Палермо

Палермо, 1 август 2020 (МИА) – Првиот професионален тениски турнир по пауза од повеќе од четири месеци ќе започне денес во Палермо, каде попладнево ќе започнат квалификациите за женска конкуренција во главниот град на Сицилија. Сите машки и женски турнири беа прекинати кон средината на март кога изби пандемијата COVID-19, но Професионалната тениска

Професионалниот тенис враќа во Палермо

Професионалниот тенис враќа во Палермо

Професионалниот тенис враќа во Палермо Првиот професионален тениски турнир по пауза од повеќе од четири месеци ќе започне денес во Палермо, каде попладнево ќе започнат квалификациите за женска конкуренција во главниот град на Сицилија. Сите машки и женски турнири беа прекинати кон средината на март кога изби пандемијата COVID-19, но Професионалната

Професионалниот тенис враќа во Палермо

Професионалниот тенис враќа во Палермо

Палермо, 1 август 2020 () – Првиот професионален тениски турнир по пауза од повеќе од четири месеци ќе започне денес во Палермо, каде попладнево ќе започнат квалификациите за женска конкуренција во главниот град на Сицилија. Сите машки и женски турнири беа прекинати кон средината на март кога изби пандемијата COVID-19, но Професионалната тениска асоцијација