притисни ентер »

Петровска доби поддршка од германските Зелени!
Петровска доби поддршка од германските Зелени!

Петровска доби поддршка од германските Зелени!

Заедно со носителката на советничката листа на Зелен хуман град, Драгана Велковска, остваривме онлајн средба со градоначалникот на вториот дистрикт во градот Диселдорф, Патрик Шифер, советникот и почесен конзул на Македонија во Северна Рајна Вестфалија, Холгер Арнт и претседателот на Советот на емигрантски организации, Гоце Перовски, сите од германските

Петровска и Велковска добиле поддршка од германските Зелени

Петровска и Велковска добиле поддршка од германските Зелени

Заедно со носителката на советничката листа на Зелен хуман град, Драгана Велковска, кандидатот за градоначалник за Град Скопје, Ана Петровска, оствари онлајн средба со градоначалникот на вториот дистрикт в оградотДиселдорф, Патрик Шифер, советникот и почесен конзул на Македонија во Северна Рајна Вестфалија, Холгер Арнт и претседателот на Советот на

Петровска: Поддршка од германските Зелени!

Петровска: Поддршка од германските Зелени!

Заедно со носителката на советничката листа на Зелен хуман град, Драгана Велковска, остваривме онлајн средба со градоначалникот на вториот дистрикт во градот Диселдорф, Патрик Шифер, советникот и почесен конзул на Македонија во Северна Рајна Вестфалија, Холгер Арнт и претседателот на Советот на емигрантски организации, Гоце Перовски, сите од германските

Петровска: Со успешни примери од европските метрополи ќе го направиме Скопје зелен и хуман град

Петровска: Со успешни примери од европските метрополи ќе го направиме Скопје зелен и хуман град

Петровска: Со успешни примери од европските метрополи ќе го направиме Скопје зелен и хуман град К.С. Пред 4 минути Ана Петровска / Фото: Фејсбук, Ана Петровска Кандидатот за градоначалник на Скопје Ана Петровска и носителката на советничката листа на Зелен хуман град, Драгана Велковска, имаа онлајн-средба со претставници на германските Зелени – градоначалникот

Петровска: Со успешни примери од европските метрополи ќе го направиме Скопје зелен и хуман град

Петровска: Со успешни примери од европските метрополи ќе го направиме Скопје зелен и хуман град

Кандидатот за градоначалник на Скопје Ана Петровска и носителката на советничката листа на Зелен хуман град, Драгана Велковска, имаа онлајн-средба со претставници на германските Зелени - градоначалникот на вториот дистрикт во градот Диселдорф, Патрик Шифер, советникот и почесен конзул на нашата земја во Северна Рајна Вестфалија, Холгер Арнт, и претседателот

Ана Петровска доби подршка од германските Зелени

Ана Петровска доби подршка од германските Зелени

Денеска се одржа  онлајн средба на кандидатот за градоначалник за Град Скопје, Ана Петровска, со претставници на германските Зелени. Заедно со носителката на советничката листа на Зелен хуман град, Драгана Велковска, остваривме онлајн средба со градоначалникот на вториот дистрикт во градот Диселдорф, Патрик Шифер, советникот и почесен конзул на Македонија

Петровска со поддршка од европските „Зелени“

Петровска со поддршка од европските „Зелени“

Денеска, Ана Петровска, кандидат за градоначалник на Скопје, заедно со носителката на листата на Зелен Хуман Град, Драгана Велковска, дискутирале со членката на Австриската зелена партија во советот на Виена, Хајди Секвенц, за теми од зелената агенда. – Таа нѝ ја искажа својата помош и поддршка и ни посакува успех на претстојните локални избори. Споделуваме

Петровска:Добиваме поддршка од Хајди Секвенц,советничка во советот на Виена од Зелената партија

Петровска:Добиваме поддршка од Хајди Секвенц,советничка во советот на Виена од Зелената партија

Таа ни ја искажа својата помош и поддршка и ни посакува успех на претстојните локални избори. Споделуваме заеднички вредности, а се бориме и со исти проблеми. Бетонизацијата како во Скопје, според зборовите на советничката Хајди, е проблем исто така и во Виена. Слично како и нашите заложби против проширување на коловозите, тие се залагаат да превенираат

Ана Петровска: Скопјани заслужуваат зелен и хуман град

Ана Петровска: Скопјани заслужуваат зелен и хуман град

Денеска, заедно со носителката на листата на Зелен Хуман Град, Драгана Велковска, дискутиравме со членката на Австриската зелена партија во советот на Виена, Хајди Секвенц, за теми од зелената агенда, oбјавува Ана Петровска. Таа ни ја искажа својата помош и поддршка и ни посакува успех на претстојните локални избори. Споделуваме заеднички вредности,