притисни ентер »

МВР: Приведено 29-годишно лице барано со потерница за учество во странска војска
МВР: Приведено 29-годишно лице барано со потерница за учество во странска војска

МВР: Приведено 29-годишно лице барано со потерница за учество во странска војска

Во понеделникот, во атар на с. Танушевци од страна на полициски службеници од Одделот за специјални операции при Бирото за јавна безбедност, од полициски хеликоптер, било забележано лице како се движи со крос мотор од с. Арачиново кон Косово. Полициски службеници од СВР Скопје му дале знак за запирање, но лицето не запрело, по што се преземени дополнителни

МВР: Приведено 29-годишно лице барано со потерница за учество во странска војска

МВР: Приведено 29-годишно лице барано со потерница за учество во странска војска

Во понеделникот, во атар на с. Танушевци од страна на полициски службеници од Одделот за специјални операции при Бирото за јавна безбедност, од полициски хеликоптер, било забележано лице како се движи со крос мотор од с. Арачиново кон Косово. Полициски службеници од СВР Скопје му дале знак за запирање, но лицето не запрело, по што се преземени дополнителни

ОД ХЕЛИКОПТЕР Е ЗДОГЛЕДАН КАЈ ТАНУШЕВЦИ Го барале со потерница поради учество во странска војска

ОД ХЕЛИКОПТЕР Е ЗДОГЛЕДАН КАЈ ТАНУШЕВЦИ Го барале со потерница поради учество во странска војска

Во атарот на село Танушевци, вчера полициски службеници од Одделот за специјални операции при Бирото за јавна безбедност, од полициски хеликоптер, забележале лице како се движи со крос мотор од село Арачиново кон Косово. Полициски службеници од СВР Скопје му дале знак за запирање, но лицето не запрело, по што се преземени дополнителни мерки и активности

Приведен криминалец од Косово баран со потерница поради учество во странски војски

Приведен криминалец од Косово баран со потерница поради учество во странски војски

Вчера во атарот на село Танушевци од страна на полициски службеници од Одделот за специјални операции при Бирото за јавна безбедност, од полициски хеликоптер, било забележано лице како се движи со крос мотор од село Арачиново кон Косово, извести МВР. Полициски службеници од СВР Скопје му дале знак за запирање, но лицето не запрело, по што се преземени

Кај Танушевци фатен е 29-годишник од Косово, го барале со потерница поради учество во странска војска

Кај Танушевци фатен е 29-годишник од Косово, го барале со потерница поради учество во странска војска

МВР информира дека вчера во атар на с. Танушевци од страна на полициски службеници од Одделот за специјални операции при Бирото за јавна безбедност, од полициски хеликоптер, било забележано лице како се движи со крос мотор од с. Арачиново кон Косово. Полициски службеници од СВР Скопје му дале знак за запирање, но лицето не запрело, по што се преземени

Приведен криминалец од Косово баран со потерница поради учество во странски војски

Приведен криминалец од Косово баран со потерница поради учество во странски војски

Вчера во атарот на село Танушевци од страна на полициски службеници од Одделот за специјални операции при Бирото за јавна безбедност, од полициски хеликоптер, било забележано лице како се движи со крос мотор од село Арачиново кон Косово, извести МВР. Полициски службеници од СВР Скопје му дале знак за запирање, но лицето не запрело, по што се преземени

Приведен криминалец баран со потерница поради учество во странски војски

Приведен криминалец баран со потерница поради учество во странски војски

На 01.04.2024 во атар на с.Танушевци од страна на полициски службеници од Одделот за специјални операции при Бирото за јавна безбедност, од полициски хеликоптер, било забележано лице како се движи со крос мотор од с. Арачиново кон Косово. Полициски службеници од СВР Скопје му дале знак за запирање, но лицето не запрело, по што се преземени дополнителни

Приведен криминалец баран со потерница поради учество во странски војски

Приведен криминалец баран со потерница поради учество во странски војски

МВР извести дека вчера во атар на селото Танушевци од страна на полициски службеници од полициски хеликоптер, било забележано лице како се движи со крос мотор од село Арачиново кон Косово. „Полициски службеници од СВР Скопје му дале знак за запирање, но лицето не запрело, по што се преземени дополнителни мерки и активности и лицето е запрено и лишено

Потера со хеликоптер на МВР: Во Танушевци приведен косовски државјанин, се барал со потерница поради учество во странска војска

Потера со хеликоптер на МВР: Во Танушевци приведен косовски државјанин, се барал со потерница поради учество во странска војска

На 01.04.2024 во атар на с. Танушевци од страна на полициски службеници од Одделот за специјални операции при Бирото за јавна безбедност, од полициски хеликоптер, било забележано лице како се движи со крос мотор од с. Арачиново кон Косово. Полициски службеници од СВР Скопје му дале знак за запирање, но лицето не запрело, по што се преземени дополнителни

МВР: Приведено 29-годишно лице барано со потерница за учество во странска војска

МВР: Приведено 29-годишно лице барано со потерница за учество во странска војска

Вчера во атарот на село Танушевци од страна на полициски службеници од Одделот за специјални операции при Бирото за јавна безбедност, од полициски хеликоптер, било забележано лице како се движи со крос мотор од село Арачиново кон Косово, извести МВР. Полициски службеници од СВР Скопје му дале знак за запирање, но лицето не запрело, по што се преземени