притисни ентер »

Екранот на Samsung Galaxy S21 Ultra штеди енергија
Екранот на Samsung Galaxy S21 Ultra штеди енергија

Екранот на Samsung Galaxy S21 Ultra штеди енергија

Набргу по премиерата на серијата Galaxy S21, Samsung Display сподели повеќе информации за дисплејот што се користи во Galaxy S21 Ultra. Новото соопштение за јавноста наведува дека се потпира на нов OLED панел, кој вклучува ново развиен органски материјал со драстично подобрена ефикасност на светлината во споредба со неговите претходни производи. Samsung

Најновите смартфони од Samsung Galaxy S21 серијата наскоро и во Македонија

Најновите смартфони од Samsung Galaxy S21 серијата наскоро и во Македонија

По глобалниот Unpacked настан, компанијата Samsung на локалниот виртуелен настан ги претстави најновите водечки модели – Galaxy S21, S21 + и S21 Ultra паметните телефони, како и Galaxy Buds Pro безжичните слушалки. Овој настан обедини познати личности и претставници на медиумите од осум земји во регионот на кои работи Samsung, а меѓу првите што ги

Најновите смартфони од Samsung Galaxy S21 серијата наскоро и во Македонија

Најновите смартфони од Samsung Galaxy S21 серијата наскоро и во Македонија

По глобалниот Unpacked настан, компанијата Samsung на локалниот виртуелен настан ги претстави најновите водечки модели – Galaxy S21, S21 + и S21 Ultra паметните телефони, како и Galaxy Buds Pro безжичните слушалки. Овој настан обедини познати личности и претставници на медиумите од осум земји во регионот на кои работи Samsung, а меѓу првите што ги

Најновите паметни телефони на Samsung Galaxy S21 серијата наскоро и во Македонија

Најновите паметни телефони на Samsung Galaxy S21 серијата наскоро и во Македонија

По глобалниот Unpacked настан, компанијата Samsung Electronics на локалниот виртуелен настан ги претстави најновите водечки модели – Galaxy S21, S21 + и S21 Ultra паметни те телефони , како и Galaxy Buds Pro безжични те слушалки. Овој нстан обедини познати личности и претставници на медиумите од осум земји во регионот на кои работи Samsung, а меѓу

Најновите паметни телефони на Samsung Galaxy S21 серијата наскоро и во Македонија

Најновите паметни телефони на Samsung Galaxy S21 серијата наскоро и во Македонија

Скопје , 26. јануари 2021. година – По глобалниот Unpacked настан, компанијата Samsung Electronics на локалниот виртуелен настан ги претстави најновите водечки модели – Galaxy S21, S21 + и S21 Ultra паметни те телефони , како и Galaxy Buds Pro безжични те слушалки. Овој нстан обедини познати личности и претставници на медиумите од осум земји во регионот

Најновите паметни телефони на Samsung Galaxy S21 серијата наскоро и во Македонија

Најновите паметни телефони на Samsung Galaxy S21 серијата наскоро и во Македонија

По глобалниот Unpacked настан, компанијата Samsung Electronics на локалниот виртуелен настан ги претстави најновите водечки модели - Galaxy S21, S21 + и S21 Ultra паметните телефони, како и Galaxy Buds Pro безжичните слушалки. Овој нстан обедини познати личности и претставници на медиумите од осум земји во регионот на кои работи Samsung, а меѓу првите

Најновите паметни телефони на Samsung Galaxy S21 серијата наскоро и во Македонија

Најновите паметни телефони на Samsung Galaxy S21 серијата наскоро и во Македонија

По глобалниот Unpacked настан, компанијата Samsung Electronics на локалниот виртуелен настан ги претстави најновите водечки модели - Galaxy S21, S21 + и S21 Ultraпаметните телефони, како и Galaxy Buds Pro безжичните слушалки.Овој нстан обедини познати личности и претставници на медиумите од осум земји во регионот на кои работи Samsung, а меѓу првите

Најновите паметни телефони на Samsung Galaxy S21 серијата наскоро и во Македонија

Најновите паметни телефони на Samsung Galaxy S21 серијата наскоро и во Македонија

По глобалниот Unpacked настан, компанијата Samsung Electronics на локалниот виртуелен настан ги претстави најновите водечки модели – Galaxy S21, S21 + и S21 Ultra паметните телефони, како и Galaxy Buds Pro безжичните слушалки. Овој нстан обедини познати личности и претставници на медиумите од осум земји во регионот на кои работи Samsung, а меѓу првите

Најновите паметни телефони на Samsung Galaxy S21 серијата наскоро и во Македонија

Најновите паметни телефони на Samsung Galaxy S21 серијата наскоро и во Македонија

По глобалниот Unpacked настан, компанијата Samsung Electronics на локалниот виртуелен настан ги претстави најновите водечки модели - Galaxy S21, S21 + и S21 Ultra паметни те телефони , како и Galaxy Buds Pro безжични те слушалки. Овој нстан обедини познати личности и претставници на медиумите од осум земји во регионот на кои работи Samsung, а меѓу

Најновите паметни телефони на Samsung Galaxy S21 серијата наскоро и во Македонија

Најновите паметни телефони на Samsung Galaxy S21 серијата наскоро и во Македонија

По глобалниот Unpacked настан, компанијата Samsung Electronics на локалниот виртуелен настанги претстави најновите водечки модели - Galaxy S21, S21 + и S21 Ultra паметни те телефони , како и Galaxy Buds Pro безжични те слушалки. Овој нстан обедини познати личности и претставници на медиумите од осум земји во регионот на кои работи Samsung, а меѓу првите