притисни ентер »

Поради коронавирусот, клучевите од новокупените автомобили во Кина се доставуваат со дрон
Поради коронавирусот, клучевите од новокупените автомобили во Кина се доставуваат со дрон

Поради коронавирусот, клучевите од новокупените автомобили во Кина се доставуваат со дрон

Share Tweet Share Share Email Comments Купувачите на нови автомобили во Кина, заради мерката социјална дистанца како превенција од ширење на коронавирусот, клучевите од новокупените автомобили ги добиваат преку достава со дрон. Кинескиот гигант Гели овој креативен начин на достава кој истовремено ги запазува превентивните мерки против коронавирусот

Во Кина, поради пандемијата, клучевите од новите автомобили се испорачуваат со дрон

Во Кина, поради пандемијата, клучевите од новите автомобили се испорачуваат со дрон

Додека овој вид  живот ги комплицира некои работи што претходно ги земавме здраво за готово, сепак е можно. Точно, потребно е малку имагинација и знаење, а кога станува збор за продажба на автомобили, тука е најдобро она што го работи кинескиот гигант Гели. Гели го претстави својот модел Icon преку социјалните мрежи, а потоа започна продажба во моментот

Кинески Geely: Купи онлајн, достава до дома, клуч со дрон

Кинески Geely: Купи онлајн, достава до дома, клуч со дрон

Во време на коронавирус сите почнуваат да размислуваат како да привлечат повеќе купувачи, се борат за секој од нив, и се бараат начини како да им се испорача она што тие го сакаат. Кинескиот автомобилски гигант Geely Auto откри интересни детали за сопствената иницијатива за продажба на автомобили преку Интернет, започната во февруари годинава. Компанијата

Кинески Џили почна бесконтактно да испорачува клучеви од нови автомобили со дронови

Кинески Џили почна бесконтактно да испорачува клучеви од нови автомобили со дронови

Кинеската автомобилска компанија Џили смисли креативен начин за бесконтактна достава на новите автомобили на купувачите. Кинеската автомобилска компанија Џили смисли креативен начин за бесконтактна достава на новите автомобили на купувачите. Пандемијата на коронавирусот тешко погоди голем број стопански гранки, вклучувајќи ја и автомобилската индустрија

Безконтактна испорака на автомобил во време на глобална пандемија

Безконтактна испорака на автомобил во време на глобална пандемија

Пандемијата со Covid-19 тешко се одрази на автомобилската индустрија.Во Кина најтешко се одрази, тамошните автомобилски компании уште од февруари се обидуват да најдат начини да допрат до потенцијалните купувачи. Затоа Geely Auto, откако продажните автосалони останаа без продавачи и без посетители, реши да почне сопствена услуга за онлајн продажба

Како изгледа бесконтактна испорака на нов автомобил во време на коронавирус?

Како изгледа бесконтактна испорака на нов автомобил во време на коронавирус?

Кинескиот автомобилски бренд Geely смисли иновативен начин како бесконтактно да ги достави новите автомобили до купувачите. Пандемијата со Covid-19 тешко се одрази на многу индустриски гранки, вклучувајќи ја и автомобилската индустрија. Освен на производството, оваа ситуација драстично се одрази и на продажбата на нови, штотуку направени возила. Со

Во екот на епидемијата од корона вирус Geely прави бум во испорака на возила со дрон!

Во екот на епидемијата од корона вирус Geely прави бум во испорака на возила со дрон!

Изложбено продажните салони во Кина повторно лека – полека ги отвораат вратите за посетителите и потенцијалните купувачи, но тие и не се премногу заинтересирани, во моментов за социјална интеракција лице во лице со советниците за продажба, поради се уште силниот страв од ширење на заразата од корона вирусот… Тоа ги принуди производителите а осмислат

Geely го надмудри вирусот, врши бесконтактна достава со дронови!

Geely го надмудри вирусот, врши бесконтактна достава со дронови!

Кинеската компанија Geely смисли иновативен начин за достава на новите автомобили до своите купувачи инспириран од пандемијата на коронавирусот Пандемијата тешко погоди голем број стопански гранки, вклучително и автомобилската индустрија. Освен производството, ваквата ситуација се одрази и врз продажбата на новите, веќе направени возила. Со оглед на

Испорака на нов автомобил во време на епидемија на кинески начин

Испорака на нов автомобил во време на епидемија на кинески начин

Кинескиот Geely смислил иновативен начин кој подразбира целосно безконтактна достава на нов автомобил до клиентите Пандемијата на коронавирус погоди многу индустрии, вклучувајќи ја и автомобилската индустрија. Освен влијанието на производството, целата ситуација драстично се рефлектира и на продажбата на веќе изработените возила. Бидејќи епидемијата

Испорака на нов автомобил во време на епидемија на кинески начин

Испорака на нов автомобил во време на епидемија на кинески начин

Кинескиот Geely смислил иновативен начин кој подразбира целосно безконтактна достава на нов автомобил до клиентите Пандемијата на коронавирус погоди многу индустрии, вклучувајќи ја и автомобилската индустрија. Освен влијанието на производството, целата ситуација драстично се рефлектира и на продажбата на веќе изработените возила. Бидејќи епидемијата