притисни ентер »

„Промена на Уставот со цел промена на уставното име е промена на идентитетот- Оние кои сега го одобруваат договорот на Заев го губат нивниот интегритет во замена на некаков личен интерес“

„Промена на Уставот со цел промена на уставното име е промена на идентитетот- Оние кои сега го одобруваат договорот на Заев го губат нивниот интегритет во замена на некаков личен интерес“

„Промена на Уставот со цел промена на уставното име е промена на идентитетот- Оние кои сега го одобруваат договорот на Заев го губат нивниот интегритет во замена на некаков личен интерес“ Имаме потпишан договор со Грција од министер кој што не се знае во име на кого го потпишува, еве да тргнеме од таму, бидејќи никаде во договорот не пишува на која

Имате договор потпишан од министер кој што не се знае во име на кого го потпишува

Имате договор потпишан од министер кој што не се знае во име на кого го потпишува

Имате договор потпишан од министер кој што не се знае во име на кого го потпишува, никаде во договорот не пишува на која држава е тој министер, изјави вечерва Христијан Мицкоски. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ во емисијата „Јади бурек“ на ТВ Сонце, зборува за тоа сите скриени точки во капитулантскиот договор со Грција, кои СДСМ сака да ги прикаже како победа

ДИМИТРОВ ПОТПИШАЛ, А НЕ ЗНАЕЛ ВО ЧИЕ ИМЕ ПОТПИШУВА: Имате договор потпишан од министер кој што не се знае во име на кого го потпишува, вели Мицкоски

ДИМИТРОВ ПОТПИШАЛ, А НЕ ЗНАЕЛ ВО ЧИЕ ИМЕ ПОТПИШУВА: Имате договор потпишан од министер кој што не се знае во име на кого го потпишува, вели Мицкоски

Имате договор потпишан од министер кој што не се знае во име на кого го потпишува, никаде во договорот не пишува на која држава е тој министер, изјави вечерва Христијан Мицкоски. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ во емисијата „Јади бурек“ на ТВ Сонце, зборува за тоа сите скриени точки во капитулантскиот договор со Грција, кои СДСМ сака да ги прикаже како победа