притисни ентер »

Што треба да знаете ако сте во „врска“ со оженет маж
Што треба да знаете ако сте во „врска“ со оженет маж

Што треба да знаете ако сте во „врска“ со оженет маж

Голем број жени се водат по правилото дека никогаш не би биле со зафатен маж, но има и такви кои уживаат во такви афери. Дел од нив знаат што можат да очекуваат и знаат што прават, а остатокот наивно веруваат во бајка, која не може да се оствари. Ако сте дел од оние кои се впуштиле во нешто слично, тогаш постојат некои основни работи што треба да ги

Што треба да знаете ако сте во „врска“ со оженет маж

Што треба да знаете ако сте во „врска“ со оженет маж

Голем број жени се водат по правилото дека никогаш не би биле со зафатен маж, но има и такви кои уживаат во такви афери. Дел од нив знаат што можат да очекуваат и знаат што прават, а остатокот наивно веруваат во бајка, која не може да се оствари. Ако сте дел од оние кои се впуштиле во нешто слично, тогаш постојат некои основни работи што треба да ги

Ако сте во врска со оженет маж прочитајте го ова

Ако сте во врска со оженет маж прочитајте го ова

Ако сте во врска со оженет маж прочитајте го ова Голем број жени се водат по правилото дека никогаш не би биле со зафатен маж, но има и такви кои уживаат во такви афери. Дел од нив знаат што можат да очекуваат и знаат што прават, а остатокот наивно веруваат во бајка, која не може да се оствари. Ако сте дел од оние кои се впуштиле во нешто слично, тогаш

Осум знаци дека сте изградиле доверба во врската

Осум знаци дека сте изградиле доверба во врската

Осум знаци дека сте изградиле доверба во врската Сексологот Тим Лот вели дека постојат три важни аспекти за секоја успешна врска: комуникација, почитување и доверба. Да стекнете доверба можеби е и најтешкото нешто од овие три работи. Овие осум знаци покажуваат дека имате доверба еден во друг. Не се плашите да бидете она што сте Според мислењето на

Ако сте во врска со оженет маж прочитајте го ова

Ако сте во врска со оженет маж прочитајте го ова

Голем број жени се водат по правилото дека никогаш не би биле со зафатен маж, но има и такви кои уживаат во такви афери. Дел од нив знаат што можат да очекуваат и знаат што прават, а остатокот наивно веруваат во бајка, која не може да се оствари. Ако сте дел од оние кои се впуштиле во нешто слично, тогаш постојат некои основни работи што треба да ги

Зошто најмногу врски се прекинуваат во есен?

Зошто најмногу врски се прекинуваат во есен?

Се вративте од летувањето, свежи и одморени. Но, секојдневието е многу помотоно и постресно од деновите поминати на плажа, покрај вода. Постојано во глава ви одекнуваат прашањата: „ Дали ова е секојдневието кое сакам да го живеам? “, „ Дали тој/таа е мојот вистински избор? “, „ Дали ме исполнува? “. Според псхолозите, ова се причините за промени во

Сè што треба да знаете за отворените врски

Сè што треба да знаете за отворените врски

Сè што треба да знаете за отворените врски Иако неверствата се релативно честа појава во врските и браковите, партнерите одлучуваат да останат заедно, а некои одлучуваат да се гледаат и со други луѓе истовремено. Иако ова за некои луѓе е сосема нормална појава, во општеството отворените врски се табу тема. Многумина мислат дека моногамијата е наметната

„Долго време бев љубовница на оженет човек. Ги знам сите нивни навики, а доколку и вашиот сопруг го прави ова тогаш има друга“

„Долго време бев љубовница на оженет човек. Ги знам сите нивни навики, а доколку и вашиот сопруг го прави ова тогаш има друга“

Поранешната љубовница на Клер Оке-Смит (29) тврди дека доказот за неверство треба да го барате на места на кои никогаш не сте помислиле дека се наоѓа. Денес ѝ е жал што се солгасила да биде втора жена на оженет маж со две деца затоа што тоа ја повредило жената која за ништо не се сомневала. Таа проговорела за сите чудни навики кои нејзиниот оженет