притисни ентер »

Оштетен авион кој летал од Загреб за Сараево
Оштетен авион кој летал од Загреб за Сараево

Оштетен авион кој летал од Загреб за Сараево

Авионот на Кроација ерлајнс кој синоќа слета во Сараево од Загреб има штета за која се претпоставува дека е предизвикана од огнено оружје. Пилотот кој управувал со авионот по пристигнувањето на сараевската писта пријавил оштетување на трупот на авионот, а според првите неофицијални информации штетата настанала од истрели од огнено оружје. За случајот

Оштетен авион кој летал од Загреб за Сараево

Оштетен авион кој летал од Загреб за Сараево

Авионот на Кроација ерлајнс кој синоќа слета во Сараево од Загреб има штета за која се претпоставува дека е предизвикана од огнено оружје. Пилотот кој управувал со авионот по пристигнувањето на сараевската писта пријавил оштетување на трупот на авионот, а според првите неофицијални информации штетата настанала од истрели од огнено оружје. За случајот

Хрватски авион кој летал за Сараево погоден со куршум

Хрватски авион кој летал за Сараево погоден со куршум

Авион на Кроација ерлајнс кој во средата вечерта од Загреб слетал на пистата на Меѓународниот аеродром во Сараево, има оштетувања за кои се претпоставува дека настанале од огнено оружје. Авион на Кроација ерлајнс кој во средата вечерта од Загреб слетал на пистата на Меѓународниот аеродром во Сараево, има оштетувања за кои се претпоставува дека настанале

Со огнено оружје пукано кон авион кој полетал од Загреб, а слетал во Сараево

Со огнено оружје пукано кон авион кој полетал од Загреб, а слетал во Сараево

Авионот на „Кроација ерлајнс“ кој синоќа слета на пистата на меѓународниот аеродром во Сараево од Загреб има штета за која се претпоставува дека е предизвикана од огнено оружје, дознава Klix.ba. Пилотот кој управувал со авионот по пристигнувањето на сараевската писта пријавил оштетување на трупот на авионот, а според првите неофицијални информации

Оштетен авион кој летал од Загреб за Сараево

Оштетен авион кој летал од Загреб за Сараево

Авионот на Кроација ерлајнс кој синоќа слета во Сараево од Загреб има штета за која се претпоставува дека е предизвикана од огнено оружје. Пилотот кој управувал со авионот по пристигнувањето на сараевската писта пријавил оштетување на трупот на авионот, а според првите неофицијални информации штетата настанала од истрели од огнено оружје. За случајот

НЕКОЈ ПУКАЛ НА ХРВАТСКИ АВИОН? Пилотот морал принудно да слета во Сараево

НЕКОЈ ПУКАЛ НА ХРВАТСКИ АВИОН? Пилотот морал принудно да слета во Сараево

Авионот на „Кроација ерлајнс“ кој синоќа слета на пистата на меѓународниот аеродром во Сараево од Загреб има штета за која се претпоставува дека е предизвикана од огнено оружје, дознава Klix.ba, пренесува Нова . Порталот Јутарни Лист од друга страна, пишува дека истрагата не нашла траги од барутни честици на телото,  што значи дека можеби на авионот

ДРАМА ВО ВОЗДУХ – со огнено оружје пукано кон авион кој полетал од Загреб, а слетал во Сараево

ДРАМА ВО ВОЗДУХ – со огнено оружје пукано кон авион кој полетал од Загреб, а слетал во Сараево

ДРАМА ВО ВОЗДУХ – со огнено оружје пукано кон авион кој полетал од Загреб, а слетал во Сараево Авионот на „Кроација ерлајнс“ кој синоќа слета на пистата на меѓународниот аеродром во Сараево од Загреб има штета за која се претпоставува дека е предизвикана од огнено оружје, дознава Klix.ba. Пилотот кој управувал со авионот по пристигнувањето на сараевската

Пукано во хрватски авион?! Пилотот морал принудно да слета во Сараево

Пукано во хрватски авион?! Пилотот морал принудно да слета во Сараево

Авионот на „Кроација ерлајнс“ кој синоќа слета на пистата на меѓународниот аеродром во Сараево од Загреб има штета за која се претпоставува дека е предизвикана од огнено оружје, дознава Klix.ba, пренесува Нова. Порталот Јутарни Лист од друга страна, пишува дека истрагата не нашла траги од барутни честици на телото, што значи дека можеби на авионот

Со огнено оружје било пукано кон авион кој полетал од Загреб

Со огнено оружје било пукано кон авион кој полетал од Загреб

Авионот на „Кроација ерлајнс“ кој синоќа слета на пистата на меѓународниот аеродром во Сараево од Загреб има штета за која се претпоставува дека е предизвикана од огнено оружје, дознава „Кликс.ба“. Пилотот кој управувал со авионот по пристигнувањето на сараевската писта пријавил оштетување на трупот на авионот, а според првите неофицијални информации

СТРЕЛАНО СО ОГНЕНО ОРУЖЈЕ ВО АВИОН НА КРОАЦИЈА ЕРЛАЈНС? Летал од Загреб за Сараево, во тек е опсежна истрага на пистата

СТРЕЛАНО СО ОГНЕНО ОРУЖЈЕ ВО АВИОН НА КРОАЦИЈА ЕРЛАЈНС? Летал од Загреб за Сараево, во тек е опсежна истрага на пистата

Добивај вести на Viber Авионот на „Кроација ерлајнс“ кој синоќа слета на пистата на меѓународниот аеродром во Сараево од Загреб, е оштетен и се претпоставува дека е тоа е предизвикано од огнено оружје, дознава Клик.ба. Пилотот кој управувал со авионот при пристигнувањето на сараевската писта пријавил оштетување на трупот на авионот, а според првите