притисни ентер »

Дали нордистанските вувузели сонуваат мистични пици?
Дали нордистанските вувузели сонуваат мистични пици?

Дали нордистанските вувузели сонуваат мистични пици?

Една работа не варам. А Македонија е дел од меѓународен спортски настан, веднаш, во прв план, се топори нордистанската интелектуална бижутерија. Ќе си рече наивен човек, е добро де, љубители се на спорт. Граѓанството луѓенца? Ма, јок! Во спорт се разбираат колку јас во нуклеарна физика. Да беа зависници од спорт ќе ги имаше постојано нивните коментари