притисни ентер »

Гвардиола: Не можеме да си го дозволиме Гризман
Гвардиола: Не можеме да си го дозволиме Гризман

Гвардиола: Не можеме да си го дозволиме Гризман

Менаџерот на Манчестер Сити, Пеп Гвардиола ја отфрли можноста „граѓаните“ да го земат Антоан Гризман. Францускиот напаѓач отворено изјави дека го напушта Атлетико Мадрид, а неговата откупна клаузула е 120 милиони евра. – Манчестер Сити нема да го земe Гризман. Не можеме да си го дозволиме. Барселона нема за што да се грижи, изјави Пеп на прес-конференција

Гвардиола: Не можеме да си го дозволиме Гризман

Гвардиола: Не можеме да си го дозволиме Гризман

Менаџерот на Манчестер Сити, Пеп Гвардиола ја отфрли можноста „граѓаните” да го земат Антоан Гризман. Францускиот напаѓач отворено изјави дека го напушта Атлетико Мадрид, а неговата откупна клаузула е 120 милиони евра. -Манчестер Сити нема да го земe Гризман. Не можеме да си го дозволиме. Барселона нема за што да се грижи, изјави Пеп на прес-конференција

Гвардиола: Не можеме да си го дозволиме Гризман

Гвардиола: Не можеме да си го дозволиме Гризман

Менаџерот на Манчестер Сити, Пеп Гвардиола ја отфрли можноста „граѓаните“ да го земат Антоан Гризман. Францускиот напаѓач отворено изјави дека го напушта Атлетико Мадрид, а неговата откупна клаузула е 120 милиони евра. – Манчестер Сити нема да го земe Гризман. Не можеме да си го дозволиме. Барселона нема за што да се грижи, изјави Пеп на прес-конференција

Гвардиола: Не можеме да си го дозволиме Гризман

Гвардиола: Не можеме да си го дозволиме Гризман

Менаџерот на Манчестер Сити, Пеп Гвардиола ја отфрли можноста „граѓаните“ да го земат Антоан Гризман. Францускиот напаѓач отворено изјави дека го напушта Атлетико Мадрид, а неговата откупна клаузула е 120 милиони евра. – Манчестер Сити нема да го земe Гризман. Не можеме да си го дозволиме. Барселона нема за што да се грижи – изјави Пеп на прес-конференција

Пеп: Не можеме да си го дозволиме Гризман

Пеп: Не можеме да си го дозволиме Гризман

Менаџерот на Манчестер Сити, Пеп Гвардиола ја отфрли можноста „граѓаните“ да го земат Антоан Гризман. Францускиот напаѓач отворено изјави дека го напушта Атлетико Мадрид, а неговата откупна клаузула е 120 милиони евра. – Манчестер Сити нема да го земe Гризман. Не можеме да си го дозволиме. Барселона нема за што да се грижи, изјави Пеп на прес-конференција

Гвардиола: Не можеме да си го дозволиме Гризман

Гвардиола: Не можеме да си го дозволиме Гризман

Менаџерот на Манчестер Сити, Пеп Гвардиола ја отфрли можноста „граѓаните“ да го земат Антоан Гризман. Францускиот напаѓач отворено изјави дека го напушта Атлетико Мадрид, а неговата откупна клаузула е 120 милиони евра. – Манчестер Сити нема да го земe Гризман. Не можеме да си го дозволиме. Барселона нема за што да се грижи, изјави Пеп на прес-конференција

Сити се откажа од Гризман

Сити се откажа од Гризман

Менаџерот на Манчестер сити, Пеп Гвардиола негираше дека Антоан Гризман ќе пристигне на „Етихад“. Иако „граѓаните“ беа едни од фаворитите за потписот на Французинот, сепак, од тоа нема да има ништо. „Новинари од Барселона немој да се грижите. Не можеме да си го дозволиме Гризман. Сити нема да го купи“, изјави Шпанецот. Интересно, денеска и тренерот

Гвардиола: Не можеме да си го дозволиме Гризман

Гвардиола: Не можеме да си го дозволиме Гризман

Share Tweet Share Share Email Comments Менаџерот на Манчестер Сити, Пеп Гвардиола категорично ја отфрли можноста „граѓаните“ да го ангажираат Антоан Гризман. Францускиот напаѓач јавно откри дека неговата авантура во Атлетико е завршена и дека ова лето ќе ја промени средината, а неговата откупна клаузула изнесува 120 милиони евра. Барселона се смета

Гвардиола: Не можеме да си го дозволиме Гризман

Гвардиола: Не можеме да си го дозволиме Гризман

Менаџерот на Манчестер Сити, Пеп Гвардиола категорично ја отфрли можноста „граѓаните“ да го ангажираат Антоан Гризман. Францускиот напаѓач јавно откри дека неговата авантура во Атлетико е завршена и дека ова лето ќе ја промени средината, а неговата откупна клаузула изнесува 120 милиони евра. Барселона се смета како главен кандидат за потписот на Гризман