притисни ентер »

Полицијата ги идентификуваше сите жртви од „камионот на смртта“
Полицијата ги идентификуваше сите жртви од „камионот на смртта“

Полицијата ги идентификуваше сите жртви од „камионот на смртта“

Полицијата ги идентификуваше сите жртви од „камионот на смртта“ во кој беа пронајдени 39 тела на мигранти од Виетнам на 23 октомври годинава. Во камионот-ладилник кој беше откриен во Есекс, во близина на Лондон, имало тела и на десет тинејџери.Идентификацијата ја извршија британските васти во соработка со виетнамската полиција. „Наш приоритет беше

Идентификуваше жртвите од „камионот на смртта“

Идентификуваше жртвите од „камионот на смртта“

Полицијата ги идентификуваше сите жртви од „камионот на смртта“ во кој беа пронајдени 39 тела на мигранти од Виетнам на 23 октомври годинава. Во камионот-ладилник кој беше откриен во Есекс, во близина на Лондон, имало тела и на десет тинејџери. Идентификацијата ја извршија британските васти во соработка со виетнамската полиција. – Наш приоритет беше

Полицијата ги идентификуваше сите жртви од „камионот на смртта“

Полицијата ги идентификуваше сите жртви од „камионот на смртта“

Полицијата ги идентификуваше сите жртви од „камионот на смртта“ во кој беа пронајдени 39 тела на мигранти од Виетнам на 23 октомври годинава. Во камионот-ладилник кој беше откриен во Есекс, во близина на Лондон, имало тела и на десет тинејџери.Идентификацијата ја извршија британските васти во соработка со виетнамската полиција. „Наш приоритет беше

Меѓу жртвите во камионот-ладилник има десет виетнамски тинејџери

Меѓу жртвите во камионот-ладилник има десет виетнамски тинејџери

Меѓу 39-те виетнамски жртви, чии тела беа пронајдени на 23 октомври во камион-ладилник во близина на Лондон, има десет тинејџери, соопшти денеска британската полиција. – Наш приоритет беше да ги идентификуваме жртвите, да го сочуваме достоинството на оние кои го загубиле животот и да ги поддржиме семејствата и пријателите на жртвите, истакна помошник

УЖАС: Меѓу жртвите во камион-ладилник 10 тинејџери

УЖАС: Меѓу жртвите во камион-ладилник 10 тинејџери

Меѓу 39-те виетнамски жртви, чии тела беа пронајдени на 23 октомври во камион-ладилник во близина на Лондон, има десет тинејџери, соопшти денеска британската полиција. Полицијата ги соопшти имињата во еден од најголемите случаи на шверц со луѓе во историјата на земјата. – Наш приоритет беше да ги идентификуваме жртвите, да го сочуваме достоинството

Меѓу 39-те жртви во камионот на смртта, десет се тинејџери

Меѓу 39-те жртви во камионот на смртта, десет се тинејџери

Меѓу 39-те виетнамски жртви, чии тела беа пронајдени на 23 октомври во камион-ладилник во близина на Лондон, има десет тинејџери, соопшти денеска британската полиција. Полицијата ги соопшти имињата во еден од најголемите случаи на шверц со луѓе во историјата на земјата. – Наш приоритет беше да ги идентификуваме жртвите, да го сочуваме достоинството

Полицијата ги идентификува сите жртви од камионот на смртта

Полицијата ги идентификува сите жртви од камионот на смртта

Полицијата ги идентификува сите жртви од камионот на смртта, во кој беа пронајдени 39 тела на мигранти од Виетнам на 23 октомври годинава. Во камионот ладилник, кој беше откриен во Есекс, во близина на Лондон, имало тела и на десет тинејџери. Идентификацијата ја извршија британските васти во соработка со виетнамската полиција. „Наш приоритет беше да

Соопштени имињата на жртвите во камионот-ладилник, 10 од нив се виетнамски тинејџери

Соопштени имињата на жртвите во камионот-ладилник, 10 од нив се виетнамски тинејџери

Меѓу 39-те виетнамски жртви, чии тела беа пронајдени на 23 октомври во камион-ладилник во близина на Лондон, има десет тинејџери, соопшти денеска британската полиција. Полицијата ги соопшти имињата во еден од најголемите случаи на шверц со луѓе во историјата на земјата. – Наш приоритет беше да ги идентификуваме жртвите, да го сочуваме достоинството

Меѓу жртвите во камионот-ладилник има десет виетнамски тинејџери

Меѓу жртвите во камионот-ладилник има десет виетнамски тинејџери

Меѓу 39-те виетнамски жртви, чии тела беа пронајдени на 23 октомври во камион-ладилник во близина на Лондон, има десет тинејџери, соопшти денеска британската полиција. Полицијата ги соопшти имињата во еден од најголемите случаи на шверц со луѓе во историјата на земјата. – Наш приоритет беше да ги идентификуваме жртвите, да го сочуваме достоинството

Во камионот на смртта имало и тинејџери

Во камионот на смртта имало и тинејџери

Меѓу жртвите во камионот-ладилник имало десет виетнамски тинејџери. Меѓу 39-те виетнамски жртви, чии тела беа пронајдени на 23 октомври во камион близу Лондон, има десет тинејџери. Ова го соопшти денеска британската полиција. Полицијата ги соопшти имињата во еден од најголемите случаи на шверц со луѓе во историјата на земјата. „Наш приоритет беше да