притисни ентер »

Ако упорно не ставате појас додека возите – новите Chevrolet модели не се за вас
Ако упорно не ставате појас додека возите – новите Chevrolet модели не се за вас

Ако упорно не ставате појас додека возите – новите Chevrolet модели не се за вас

Share Tweet Share Share Email Comments Луѓето се такви, во голема мера инаетливи, кога ќе решат да опструираат нешто кое не сакаат да го прават, па макар било тоа и за нивно најголемо добро. Од такви побуди, возачите пронашле начин како да го исклучат иритирачкиот звук кој се јавува кога појасот не е ставен. Но, од Chevrolet се одлучиле на подрастичен

Chevrolet со нов систем што условува врзување на појас

Chevrolet со нов систем што условува врзување на појас

Производителот на автомобили од САД – Chevrolet  вовел нов систем за условување на возачот да го врзе безбедносниот ремен … Бидејќи возачите пронајдоа начин да го згаснат иритирачкиот звук што се јавува кога нема да се врзе појасот во Chevrolet се одлучиле на драстичен чекор … Под името Buckle to Drive, во Chevrolet е воведен систем в о кој автомобилот

Кој не става појас, нека не купува нов Chevrolet

Кој не става појас, нека не купува нов Chevrolet

Американскиот Chevrolet вовел нов систем кој го условува возачот да става сигурносен појас. Бидејќи возачите пронашле начин како да го исклучат иритирачкиот звук кој се јавува кога појасот не е ставен, од компанијата се одлучиле на подрастичен чекор. Под називот “Buckle To Drive”, Chevrolet вовел систем по кој автомобилот не му дозволува на возачот