притисни ентер »

Индискиот поет Сонет Мондал ќе учествува на Струшките вечери на поезијата
Индискиот поет Сонет Мондал ќе учествува на Струшките вечери на поезијата

Индискиот поет Сонет Мондал ќе учествува на Струшките вечери на поезијата

Најпрестижниот и најстариот се уште постоечки поетски фестивал во светот, Струшките вечери на поезијата, упати покана до индискиот поетот Сонет Мондал да ја претставува Индија на 61-во фестивалско издание, што ќе се одржи во градот Струга, со придружни настани во Скопје и Охрид, од 24 до 29 август, објави „Индиантвњуз“. Годинава Мондал ја објави својата

Индискиот поет Сонет Мондал ќе учествува на Струшките вечери на поезијата

Индискиот поет Сонет Мондал ќе учествува на Струшките вечери на поезијата

Најпрестижниот и најстариот сè уште постоечки поетски фестивал во светот, Струшките вечери на поезијата, упати покана до индискиот поетот Сонет Мондал да ја претставува Индија на 61-во фестивалско издание, што ќе се одржи во градот Струга, со придружни настани во Скопје и Охрид, од 24 до 29 август. Годинава Мондал ја објави својата најнова збирка поезија

МИА Бриф 5+5

МИА Бриф 5+5

5 август 2022 5 август 2022 ЕУ: Прашањето поврзано со Русковска и Муареми треба да го решат надлежните органи Вицепремиерот Груби на проштална средба со амбасадорката Задорожњук Индискиот поет Сонет Мондал ќе учествува на Струшките вечери на поезијата На ГП Табановце се чека еден час, на ГП Богородица до 30 минути Величковска од Куманово осовои прво

Индискиот поет Сонет Мондал ќе учествува на Струшките вечери на поезијата

Индискиот поет Сонет Мондал ќе учествува на Струшките вечери на поезијата

Најпрестижниот и најстариот се уште постоечки поетски фестивал во светот, Струшките вечери на поезијата, упати покана до индискиот поетот Сонет Мондал да ја претставува Индија на 61-во фестивалско издание, што ќе се одржи во градот Струга, со придружни настани во Скопје и Охрид, од 24 до 29 август, објави „Индиантвњуз“. Годинава Мондал ја објави својата

Индискиот поет Сонет Мондал ќе учествува на Струшките вечери на поезијата

Индискиот поет Сонет Мондал ќе учествува на Струшките вечери на поезијата

Најпрестижниот и најстариот се уште постоечки поетски фестивал во светот, Струшките вечери на поезијата, упати покана до индискиот поетот Сонет Мондал да ја претставува Индија на 61-во фестивалско издание, што ќе се одржи во градот Струга, со придружни настани во Скопје и Охрид, од 24 до 29 август, објави „Индиантвњуз“. Годинава Мондал ја објави својата