притисни ентер »

Што ја прави жената фатална, а нема врска со нејзините облини?
Што ја прави жената фатална, а нема врска со нејзините облини?

Што ја прави жената фатална, а нема врска со нејзините облини?

Ако е девојката совршено згодна тоа не значи дека е фатална жена. Што ја прави една жена фатална во очите на другите? Неретко се случува сите мажи да занемат пред присуството на убава жена. Но, ако таа го нема тоа нешто што ја прави интересна, по половина час мажите ќе го изгубат интересот за неа. Од друга страна, британско истражување покажува дека

Што ја прави жената фатална, а нема врска со нејзините облини?

Што ја прави жената фатална, а нема врска со нејзините облини?

Ако е девојката совршено згодна тоа не значи дека е фатална жена. Што ја прави една жена фатална во очите на другите? Неретко се случува сите мажи да занемат пред присуството на убава жена. Но, ако таа го нема тоа нешто што ја прави интересна, по половина час мажите ќе го изгубат интересот за неа. Од друга страна, британско истражување покажува дека