притисни ентер »

Недела на разврска
Недела на разврска

Недела на разврска

Наскоро ќе биде прогласена успешната завршница на случајот „Рекет“ и ќе биде прогласена уште една „победа“ на правната држава. Од тоа каков ќе биде „крајот“ ќе зависи и иднината на оваа влада. „ Збрале, збрале, се собрале Од селото моми најубави …” Густ понеделник беше вчера. Сите моми од селото се беа збрале на средселската чешма и се истопорија со

Недела на разврска

Недела на разврска

Наскоро ќе биде прогласена успешната завршница на случајот „Рекет“ и ќе биде прогласена уште една „победа“ на правната држава. Од тоа каков ќе биде „крајот“ ќе зависи и иднината на оваа влада. Пишува Гордан Георгиев „ Збрале, збрале, се собрале Од селото моми најубави ..." Густ понеделник беше вчера. Сите моми од селото се беа збрале на средселската