притисни ентер »

Пијуш Панди е добитник на наградата Creative Leaders Tribute на Epica Awards
Пијуш Панди е добитник на наградата Creative Leaders Tribute на Epica Awards

Пијуш Панди е добитник на наградата Creative Leaders Tribute на Epica Awards

Организацијата на креативните награди Epica Awards со задоволство објави дека овогодинешниот добитник на наградата Creative Leaders Tribute , која се доделува на личности кои значајно придонеле за развојот на глобалната креативна индустрија, е легендарниот индиски креативец Пијуш Панди , претседател на Ogilvy India и глобален генерален креативен директор