притисни ентер »

Поранешниот советник на Зеленски е обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари
Поранешниот советник на Зеленски е обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари

Поранешниот советник на Зеленски е обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари

Поранешен советник во кабинетот на украинскиот претседател Володимир Зеленски денеска е обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари од Украинските железници, соопшти Националното биро за борба против корупцијата на Украина (НАБУ), без да го именува осомничениот. Во исто време, „Украинска правда“ објави, повикувајќи се на неименувани извори, дека

Поранешен советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари

Поранешен советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари

Поранешен советник во кабинетот на украинскиот претседател Володимир Зеленски денеска е обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари од украинските железници, соопшти Националното биро за борба против корупцијата на Украина (НАБУ), без да го именува осомничениот. Во исто време, „Украинска правда“ објави, повикувајќи се на неименувани извори, дека

Поранешен советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари

Поранешен советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари

Поранешен советник во кабинетот на украинскиот претседател Володимир Зеленски денеска е обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари од украинските железници, соопшти Националното биро за борба против корупцијата на Украина (НАБУ), без да го именува осомничениот.

Поранешeн советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари

Поранешeн советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари

Тоа го соопшти Националното биро за борба против корупцијата на Украина, без да го именува осомничениот. Во исто време, „Украинска правда“ објави, повикувајќи се на неименувани извори, дека е обвинет Артем Шило. Извор од НАБУ изјави за Киев Индипендент дека во моментов не можат да ги коментираат овие наводи. Шило претходно беше шеф на Одделот на Службата

Поранешeн советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари

Поранешeн советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари

Тоа го соопшти Националното биро за борба против корупцијата на Украина, без да го именува осомничениот. Во исто време, „Украинска правда“ објави, повикувајќи се на неименувани извори, дека е обвинет Артем Шило. Извор од НАБУ изјави за Киев Индипендент дека во моментов не можат да ги коментираат овие наводи. Шило претходно беше шеф на Одделот на Службата

Поранешeн советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари

Поранешeн советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари

Тоа го соопшти Националното биро за борба против корупцијата на Украина, без да го именува осомничениот. Во исто време, „Украинска правда“ објави, повикувајќи се на неименувани извори, дека е обвинет Артем Шило. Извор од НАБУ изјави за Киев Индипендент дека во моментов не можат да ги коментираат овие наводи. Шило претходно беше шеф на Одделот на Службата

Поранешен советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари

Поранешен советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари

Поранешен советник во кабинетот на украинскиот претседател Володимир Зеленски денеска е обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари од украинските железници, соопшти Националното биро за борба против корупцијата на Украина (НАБУ), без да го именува осомничениот. Во исто време, „Украинска правда“ објави, повикувајќи се на неименувани извори, дека