притисни ентер »

Мажи проверете ги рацете на вашата сакана: Должината на показалецот или домалиот прст открива дали ќе ве изневери!
Мажи проверете ги рацете на вашата сакана: Должината на показалецот или домалиот прст открива дали ќе ве изневери!

Мажи проверете ги рацете на вашата сакана: Должината на показалецот или домалиот прст открива дали ќе ве изневери!

Жените со подолг показалец на лева рака попрво ќе ги изневерат своите сопрузи од другите, покажало истражување, пренесува Daily mail. Резултатите  од истражувањето ги изненадиле научниците, поради тоа што подолгиот показалец досега се поврзувал најчесто со женски карактеристики. Подолг показалец, а покус домал прст досега се поврзувани со поголема