притисни ентер »

Спасени 300 мачки и 7 кучиња од пожар во Русија
Спасени 300 мачки и 7 кучиња од пожар во Русија

Спасени 300 мачки и 7 кучиња од пожар во Русија

Руските спасувачки служби успеале да евакуираат 300 мачки и седум кучиња од засолниште за животни на островот Василевски во Санкт Петербург, кое го зафатило пожар. Руското Министерство за вонредни ситуации соопшти дека екипи се испратени набрзо по избивањето на пожарот, но не било наведено дали се ивотните повредени во огнот.

Спасени 300 мачки и 7 кучиња од пожар во Русија

Спасени 300 мачки и 7 кучиња од пожар во Русија

Руските спасувачки служби успеале да евакуираат 300 мачки и седум кучиња од засолниште за животни на островот Василевски во Санкт Петербург, кое го зафатило пожар. Руското Министерство за вонредни ситуации соопшти дека екипи се испратени набрзо по избивањето на пожарот, но не било наведено дали се ивотните повредени во огнот. извор: Makfax

Спасени 300 мачки и 7 кучиња од пожар во Русија

Спасени 300 мачки и 7 кучиња од пожар во Русија

Руските спасувачки служби успеале да евакуираат 300 мачки и седум кучиња од засолниште за животни на островот Василевски во Санкт Петербург, кое го зафатило пожар. Руското Министерство за вонредни ситуации соопшти дека екипи се испратени набрзо по избивањето на пожарот, но не било наведено дали се ивотните повредени во огнот. извор: Makfax