притисни ентер »

Ограбено казино среде Скопје
Ограбено казино среде Скопје

Ограбено казино среде Скопје

На 13.01.2020 во 09.35 часот во СВР Скопје било пријавено дека во казино во Кисела Вода едно лице со закана од вработениот го одзело дневниот промет и побегнало. Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.

Обезбедувач на казино нападнат од неколку лица

Обезбедувач на казино нападнат од неколку лица

Вработен како обебедување во скопско казино среде ноќ бил нападнат од неколку лица. Вработен како обебедување во скопско казино среде ноќ бил нападнат од неколку лица. На 14.01.2020 во 02,00 часот во СВР Скопје, од агенција за обезбедување било пријавено дека во казино на ул.„Трифун Хаџијанев“ во Скопје, неколку лица физички го нападнале Б.А.(40) од

Ограбено казино среде Скопје

Ограбено казино среде Скопје

На 13.01.2020 во 09.35 часот во СВР Скопје било пријавено дека во казино во Кисела Вода едно лице со закана од вработениот го одзело дневниот промет и побегнало. Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.

Ограбено казино во Кисела Вода, натепан обезбедувач во казино во Автокоманда

Ограбено казино во Кисела Вода, натепан обезбедувач во казино во Автокоманда

На 13.01.2020 во 09.35 часот во СВР Скопје било пријавено дека во казино во Кисела Вода едно лице со закана од вработениот го одзело дневниот промет и побегнало. Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот. На 14.01.2020 во 02,00 часот во СВР Скопје, од агенција за обезбедување било пријавено дека во казино на ул.„Трифун Хаџијанев“ во Скопје, неколку

Обезбедувач во скопско казино нападнат од неколку лица

Обезбедувач во скопско казино нападнат од неколку лица

Вработен како обезбедување бил нападнат во казино во Скопје. - Синоќа во 02:00 часот во СВР Скопје, од агенција за обезбедување било пријавено дека во казино на ул.„Трифун Хаџијанев“ во Скопје, неколку лица физички го нападнале 40-годишниот Б.А. од Скопје, вработен како обезбедување од агенцијата во казиното. Полицијата презема мерки за расчистување

Неколку лица тепале обезбедувач на казино во Скопје

Неколку лица тепале обезбедувач на казино во Скопје

На 14.01.2020 во 02,00 часот во СВР Скопје, од агенција за обезбедување било пријавено дека во казино на ул.„Трифун Хаџијанев“ во Скопје, неколку лица физички го нападнале Б.А.(40) од Скопје, вработен како обезбедување од агенцијата во казиното, информира МВР. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Ограбено казино во Кисела Вода

Ограбено казино во Кисела Вода

На 13.01.2020 во 09.35 часот во СВР Скопје било пријавено дека во казино во Кисела Вода едно лице со закана од вработениот го одзело дневниот промет и побегнало, информира МВР. Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.

Физички нападнато обезбедување на казино од неколку лица

Физички нападнато обезбедување на казино од неколку лица

Физички нападнато обезбедување на казино од неколку лица На 14.01.2020 во 02,00 часот во СВР Скопје, од агенција за обезбедување било пријавено дека во казино на ул.„Трифун Хаџијанев“ во Скопје, неколку лица физички го нападнале Б.А.(40) од Скопје, вработен како обезбедување од агенцијата во казиното. Се преземаат мерки за расчистување на случајот,

Во казино во Скопје неколку лица претепале обезбедувач

Во казино во Скопје неколку лица претепале обезбедувач

На 14.01.2020 во 02,00 часот во СВР Скопје, од агенција за обезбедување било пријавено дека во казино на ул.„Трифун Хаџијанев“ во Скопје, неколку лица физички го нападнале Б.А.(40) од Скопје, вработен како обезбедување од агенцијата во казиното, информира МВР. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

ОГPAБЕНО КАЗИНО: Со зakaна од врботен одземен дневниот промет од казино во Кисела Вода

ОГPAБЕНО КАЗИНО: Со зakaна од врботен одземен дневниот промет од казино во Кисела Вода

Казино во Кисела Вода било огpaбено во текот на вчерашниот денм. Како што известуваат од СВР: На 13.01.2020 во 09.35 часот во СВР Скопје било пpијавено дека во казино во Кисела Вода едно лице со зakaна од вработениот го одзело дневниот промет и побeгнало. Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот. The post ОГPAБЕНО КАЗИНО: Со зakaна од врботен