притисни ентер »

Nissan Navara-R развива 1.000 КС
Nissan Navara-R развива 1.000 КС

Nissan Navara-R развива 1.000 КС

Двегодишниот проект на дрифтерот Стив Багси Биаџиони и тимот на SB Motorsports резултираше со моделот Navara-R со подесен мотор од Nissan GT-R. Уникатниот Navara-R доби широк бодикит од Sterling Automotive кој вклучува додатоци за предните и задните браници, продолжетоци на браникот, нагласен преден сплитер и два задни спојлери, едниот монтиран на