притисни ентер »

Тешко повреден возач на мопед  по удар со автомобил во струмичко
Тешко повреден возач на мопед  по удар со автомобил во струмичко

Тешко повреден возач на мопед по удар со автомобил во струмичко

Вчера во 10.40 часот во СВР Струмица било пријавено дека на локалниот пат од с.Нова Маала кон с.Чанаклија, струмичко, се случила сообраќајна несреќа помеѓу мопед без регистарски ознаки, управуван од Г.О.(63) од с.Чанаклија и патничко моторно возило „фолксваген фолф“ со струмички регистарски ознаки, управувано од Е.Ј.(39) од Струмица. var ai_block_div

Тешко повреден возач на мопед  по удар со автомобил во струмичко

Тешко повреден возач на мопед по удар со автомобил во струмичко

Вчера во 10.40 часот во СВР Струмица било пријавено дека на локалниот пат од с.Нова Маала кон с.Чанаклија, струмичко, се случила сообраќајна несреќа помеѓу мопед без регистарски ознаки, управуван од Г.О.(63) од с.Чанаклија и патничко моторно возило „фолксваген фолф“ со струмички регистарски ознаки, управувано од Е.Ј.(39) од Струмица. Во незгодата со

Тешко повреден возач на мопед по удар со автомобил во струмичко

Тешко повреден возач на мопед по удар со автомобил во струмичко

Вчера во 10.40 часот во СВР Струмица било пријавено дека на локалниот пат од с.Нова Маала кон с.Чанаклија, струмичко, се случила сообраќајна несреќа помеѓу мопед без регистарски ознаки, управуван од Г.О.(63) од с.Чанаклија и патничко моторно возило „фолксваген фолф“ со струмички регистарски ознаки, управувано од Е.Ј.(39) од Струмица. Во незгодата со

Возач на мопед тешко повреден во сообраќајка во струмичко

Возач на мопед тешко повреден во сообраќајка во струмичко

На 22.06.2022 во 10.40 часот во СВР Струмица било пријавено дека на локалниот пат од с.Нова Маала кон с.Чанаклија, струмичко, се случила сообраќајна несреќа помеѓу мопед без регистарски ознаки, управуван од Г.О.(63) од с.Чанаклија и патничко моторно возило „фолксваген фолф“ со струмички регистарски ознаки, управувано од Е.Ј.(39) од Струмица, информира

Возач на мопед тешко повреден во сообраќајка во струмичко

Возач на мопед тешко повреден во сообраќајка во струмичко

Возач на мопед тешко повреден во сообраќајка во струмичко На 22.06.2022 во 10.40 часот во СВР Струмица било пријавено дека на локалниот пат од с.Нова Маала кон с.Чанаклија, струмичко, се случила сообраќајна несреќа помеѓу мопед без регистарски ознаки, управуван од Г.О.(63) од с.Чанаклија и патничко моторно возило „фолксваген фолф“ со струмички регистарски

63-годишен маж тешко повреден во сообраќајка во струмичко

63-годишен маж тешко повреден во сообраќајка во струмичко

Судир меѓу мопед и возило, се случил вчера во струмичко. -На 22.06.2022 во 10.40 часот во СВР Струмица било пријавено дека на локалниот пат од с.Нова Маала кон с.Чанаклија, струмичко, се случила сообраќајна несреќа помеѓу мопед без регистарски ознаки, управуван од Г.О.(63) од с.Чанаклија и патничко моторно возило „фолксваген фолф“ со струмички регистарски

Тешко повреден возач на мопед по удар со автомобил во струмичко

Тешко повреден возач на мопед по удар со автомобил во струмичко

Вчера во 10.40 часот во СВР Струмица било пријавено дека на локалниот пат од с.Нова Маала кон с.Чанаклија, струмичко, се случила сообраќајна несреќа помеѓу мопед без регистарски ознаки, управуван од Г.О.(63) од с.Чанаклија и патничко моторно возило „фолксваген фолф“ со струмички регистарски ознаки, управувано од Е.Ј.(39) од Струмица. Во незгодата со

Тешко повреден возач на мопед по удар со автомобил

Тешко повреден возач на мопед по удар со автомобил

Вчера во 10.40 часот во СВР Струмица било пријавено дека на локалниот пат од с.Нова Маала кон с.Чанаклија, струмичко, се случила сообраќајна несреќа помеѓу мопед без регистарски ознаки, управуван од Г.О.(63) од с.Чанаклија и патничко моторно возило „фолксваген фолф“ со струмички регистарски ознаки, управувано од Е.Ј.(39) од Струмица. Во незгодата со