притисни ентер »

Децата питачи во зима редовна слика на раскрсниците
Децата питачи во зима редовна слика на раскрсниците

Децата питачи во зима редовна слика на раскрсниците

Децата питачи во зима редовна слика на раскрсниците Без оглед дали се минусни температури или најголеми летни горештини деца питачи и жени со бебиња во рацете е сликата која секојдневно ја гледаме на скопските крстосници. Во моментот кога се соочувате со испружени раце кои питачат се соочувате со серија кривични дела меѓу кои прекршување на Законот