притисни ентер »

Заложби за инклузија на ранливите категории граѓани во секојдневниот живот во Градско
Заложби за инклузија на ранливите категории граѓани во секојдневниот живот во Градско

Заложби за инклузија на ранливите категории граѓани во секојдневниот живот во Градско

Со цел да им покаже дека се подеднакво важни како и останатите граѓани и во исто време да им помогне со тоа што ќе ги направи пристапни за нивните потреби најфрекфентните места, Општина Градско, изработува проектна документација за пристапност до јавно прометните површини и објектите како што се зградата на поштата, новата канцеларија за социјални