притисни ентер »

Гранчната полиција го застанала поради необично заоблени делови во панталоните
Гранчната полиција го застанала поради необично заоблени делови во панталоните

Гранчната полиција го застанала поради необично заоблени делови во панталоните

На граничниот премин помеѓу Малезија и Сингапур, цариниците забележале маж кој во панталоните имал необично заоблени делови во неговите пантолони од каде пак се слушало мјаукање, па им станало јасно за што се работи. Имено мажот се обидувал преку граница да пренесе четири мали мачиња. Полицијата овој необичен обид за криумчарење го сподели и на социјалните

Гранчната полиција го застанала поради необично заоблени делови во панталоните од каде доаѓал необичен звук

Гранчната полиција го застанала поради необично заоблени делови во панталоните од каде доаѓал необичен звук

На граничниот премин помеѓу Малезија и Сингапур, цариниците забележале маж кој во панталоните имал необично заоблени делови во неговите пантолони од каде пак се слушало мјаукање, па им станало јасно за што се работи. Имено мажот се обидувал преку граница да пренесе четири мали мачиња. Полицијата овој необичен обид за криумчарење го сподели и на социјалните

Полицијата го запрела поради необична големина околу препоните: Кога го слушнале звукот од интимното место - сè им било јасно

Полицијата го запрела поради необична големина околу препоните: Кога го слушнале звукот од интимното место - сè им било јасно

На граничниот премин помеѓу Сигнапур и Малезија, царинците забележале дека еден маж и необична големина околу препоните, а кога слушнале мјаукање, јасно им било за што станува збор. Имено, маж се обидел преку граница да шверцува четири живи мачки. Граничната полиција овој необичен случај на криумчарење го споделила на Фејсбук. „Обид за шверцување покрај