притисни ентер »

10 кратки вицови за повесел викенд
10 кратки вицови за повесел викенд

10 кратки вицови за повесел викенд

Мицковски дал предлог да се направи и едно министерство за морепловство. На прашањето што ќе ни е министерство за морепловство кога немаме море, тој остро одговорил: – Е, како имаме министерство за правда?! – – – – – – – Мајка, бремена со второ дете го прашува малото синче: – Што сакаш да ти родам? Братче или сестричка? – А може ли куче