притисни ентер »

Сврти им го грбот на оние кои никогаш немаат време за тебе
Сврти им го грбот на оние кои никогаш немаат време за тебе

Сврти им го грбот на оние кои никогаш немаат време за тебе

Сфати дека не си прв на листата на нивните приоритети туку се наоѓаш некаде на крајот, пред да се понижиш уште повеќе, едноставно заврти им го грбот. Во тоа е тајната на добриот однос, кога и двете страни се стремат да пронајдат време еден за друг и колку тоа понекогаш да претставува предизвик. Престани да молиш за нечие внимание, да молиш за ронка