притисни ентер »

Ова место развесели многу семејства: Лековитата вода од скопско Катланово им даде надеж на многу жени
Ова место развесели многу семејства: Лековитата вода од скопско Катланово им даде надеж на многу жени

Ова место развесели многу семејства: Лековитата вода од скопско Катланово им даде надеж на многу жени

ИЗВОР Скопје24 | јануари 12, 2019 На само 20 километри од центарот на Скопје се наоѓа селото Катланово каде што се допираат медитеранската клима од југ и умерената континентална клима од север. Многу од луѓето веруваат дека водите кои течат од чешмите во Катланово имаат различна исцелителна моќ, наводно помагале за лечење на бубрезите, очите, но и

„Млади жени доаѓаат со надеж да забременат“ – лековита вода од скопско Катланово развесели многу семејства

„Млади жени доаѓаат со надеж да забременат“ – лековита вода од скопско Катланово развесели многу семејства

На само 20 километри од центарот на Скопје се наоѓа селото Катланово каде што се допираат медитеранската клима од југ и умерената континентална клима од север. Многу од луѓето веруваат дека водите кои течат од чешмите во Катланово имаат различна исцелителна моќ, наводно помагале за лечење на бубрезите, очите, но и за брачните двојки кои немаат деца…