притисни ентер »

Жената се брани со кертриџ за печатачот за време на грабеж
Жената се брани со кертриџ за печатачот за време на грабеж

Жената се брани со кертриџ за печатачот за време на грабеж

Кутрата се изгуби, не знае што да прави, па фати во раката, какво-такво ладно оружје :). Инцидентот се случи во Русија, а напаѓачот е 40-годишен жител на соседна земја и веќе е зад решетки. Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко . Предупредување: Содржините може

Свадбата сосема забега и излезе од контрола

Свадбата сосема забега и излезе од контрола

Ова обично се случува кога количините на алкохол предвиден за свадбата се при крај, па свативите почнува да ги фаќа нервоза :). Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко . Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Велосипедистот сакаше да сврти лево, но и да даде знак со раката, како што е правило во сообраќајот

Велосипедистот сакаше да сврти лево, но и да даде знак со раката, како што е правило во сообраќајот

Ситуацијата ескалираше брзо! Проблемот беше што не седеше на седиштето, а патот не беше баш најрамен. Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко . Предупредување: Содржините може да ве вознемират!