притисни ентер »

Од третата секунда на оваа снимка гарантираме дека ќе врескате од смеење
Од третата секунда на оваа снимка гарантираме дека ќе врескате од смеење

Од третата секунда на оваа снимка гарантираме дека ќе врескате од смеење

Пробајте да не се насмеете. Пауза! Ставете се на страна, сместете се удобно и кликнете го „плеј“ копечето. Гарантираме смеење до солзи. Некои снимки се сурови, но во исто време  и урнебесни. На крајот на краиштата, човечката глупост е бескрајна   и додека тие паѓаат на задникот ние имаме право да им се смееме. Иако велат дека не убаво да и смееш на