притисни ентер »

Месечината се оладила подоцна отколку што досега се веруваше
Месечината се оладила подоцна отколку што досега се веруваше

Месечината се оладила подоцна отколку што досега се веруваше

Остатоците од карпите настанати од топењето на магмата кои пристигнаа на Земјата од Месечината по минатогодишната успешна кинеска мисија, се милијарда години помлади од материјалот собран од други мисии пред неколку децении, се вели во написот објавен во списанието Science, што укажува дека Месечината се оладила подоцна отколку што се сметаше досега

Месечината се оладила подоцна отколку што досега се веруваше

Месечината се оладила подоцна отколку што досега се веруваше

Остатоците од карпите настанати од топењето на магмата кои пристигнаа на Земјата од Месечината по минатогодишната успешна кинеска мисија, се милијарда години помлади од материјалот собран од други мисии пред неколку децении, се вели во написот објавен во списанието Science, што укажува дека Месечината се оладила подоцна отколку што се сметаше досега

Месечината се оладила подоцна отколку што досега се веруваше

Месечината се оладила подоцна отколку што досега се веруваше

Остатоците од карпите настанати од топењето на магмата кои пристигнаа на Земјата од Месечината по минатогодишната успешна кинеска мисија, се милијарда години помлади од материјалот собран од други мисии пред… Текстот Месечината се оладила подоцна отколку што досега се веруваше е превземен од USB.mk . The post Месечината се оладила подоцна отколку што