притисни ентер »

Кавадарци доби лизгалиште
Кавадарци доби лизгалиште

Кавадарци доби лизгалиште

Основците и средношколците од Кавадарци од денеска по наставата по физичко и здравствено воспитување имаат можност часови да одржуваат на лизгалиштето кое започна да работи во склоп на спортскиот центар „Јасмин“. Лизгањето за нив ќе биде бесплатно во текот на декември, јануари и февруари. „Ова за нас наставниците по физичко и здравствено воспитување

Кавадарци доби лизгалиште

Кавадарци доби лизгалиште

Кавадарци доби лизгалиште. Градоначалникот Митко Јанчев денеска соопшти дека идејата била негова и на Општината, а е остварена во соработка со компаниите донатори „Црна Река Петрол” и „Кожувчанка”. -Општината преку Сојузот на спортови организира бесплатно лизгање за учениците од сите основни и средни училишта за време на часови по физичко воспитување,

Кавадарци доби лизгалиште

Кавадарци доби лизгалиште

Кавадарци доби лизгалиште. Градоначалникот Митко Јанчев вели дека идејата била негова и е остварена во соработка со компании донатори. – Општината преку Сојузот на спортови организира бесплатно лизгање за учениците од сите основни и средни училишта за време на часови по физичко воспитување, во декември, јануари и февруари. Чест и задоволство ми е кога

Кавадарци доби лизгалиште: Бесплатно лизгање за учениците на часовите по физичко

Кавадарци доби лизгалиште: Бесплатно лизгање за учениците на часовите по физичко

Кавадарци доби лизгалиште. Градоначалникот Митко Јанчев денеска соопшти дека идејата била негова и на Општината, а е остварена во соработка со компаниите донатори „Црна Река Петрол“ и „Кожувчанка“. - Општината преку Сојузот на спортови организира бесплатно лизгање за учениците од сите основни и средни училишта за време на часови по физичко воспитување,

Кавадарци доби лизгалиште

Кавадарци доби лизгалиште

Кавадарци доби лизгалиште Кавадарци доби лизгалиште. Градоначалникот Митко Јанчев денеска соопшти дека идејата била негова и на Општината, а е остварена во соработка со компаниите донатори “Црна Река Петрол” и “Кожувчанка”. -Општината преку Сојузот на спортови организира бесплатно лизгање за учениците од сите основни и средни училишта за време на часови

Кавадарци доби лизгалиште

Кавадарци доби лизгалиште

Кавадарци доби лизгалиште. Градоначалникот Митко Јанчев денеска соопшти дека идејата била негова и на Општината, а е остварена во соработка со компаниите донатори “Црна Река Петрол” и “Кожувчанка”. -Општината преку Сојузот на спортови организира бесплатно лизгање за учениците од сите основни и средни училишта за време на часови по физичко воспитување,

Кавадарци доби лизгалиште

Кавадарци доби лизгалиште

Кавадарци доби лизгалиште. Градоначалникот Митко Јанчев денеска соопшти дека идејата била негова и на Општината, а е остварена во соработка со компаниите донатори “Црна Река Петрол” и “Кожувчанка”. -Општината преку Сојузот на спортови организира бесплатно лизгање за учениците од сите основни и средни училишта за време на часови по физичко воспитување,

Кавадарци доби лизгалиште

Кавадарци доби лизгалиште

Кавадарци доби лизгалиште. Градоначалникот Митко Јанчев денеска соопшти дека идејата била негова и на Општината, а е остварена во соработка со компаниите донатори “Црна Река Петрол” и “Кожувчанка”.

Кавадарци доби лизгалиште

Кавадарци доби лизгалиште

Кавадарци доби лизгалиште. Градоначалникот Митко Јанчев денеска соопшти дека идејата била негова и на Општината, а е остварена во соработка со компаниите донатори “Црна Река Петрол” и “Кожувчанка”. -Општината преку Сојузот на спортови организира бесплатно лизгање за учениците од сите основни и средни училишта за време на часови по физичко воспитување,