притисни ентер »

Оружје и дрога: Поднесена кривична пријава против М.Ѓ.(29) од Скопје
Оружје и дрога: Поднесена кривична пријава против М.Ѓ.(29) од Скопје

Оружје и дрога: Поднесена кривична пријава против М.Ѓ.(29) од Скопје

СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.Ѓ.(29) од Скопје поради постоење основано сомнение за сторени кривични дела „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанци и прекурсори“ и „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или распрскувачки материи“. На 26.11.2020 во 18,20 часот, при извршен

СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.Ѓ.(29) од Скопје

СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.Ѓ.(29) од Скопје

СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.Ѓ.(29) од Скопје поради постоење основано сомнение за сторени кривични дела „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанци и прекурсори“ и „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или распрскувачки материи“. На 26.11.2020 во 18,20 часот, при извршен

Во домот на 29-годишен скопјанец пронајдени 610 грама марихуана, хашиш смола и пиштол

Во домот на 29-годишен скопјанец пронајдени 610 грама марихуана, хашиш смола и пиштол

СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.Ѓ.(29) од Скопје поради постоење основано сомнение за сторени кривични дела „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанци и прекурсори“ и „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или распрскувачки материи“. На 26.11.2020 во 18,20 часот, при извршен

Кривична за скопјанец за дрога и оружје

Кривична за скопјанец за дрога и оружје

Кривична за скопјанец за дрога и оружје СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.Ѓ.(29) од Скопје поради постоење основано сомнение за сторени кривични дела „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанци и прекурсори“ и „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или распрскувачки материи“. На

Во домот на скопјанец откриени над половина килограм марихуана, смола од хашиш и пиштол

Во домот на скопјанец откриени над половина килограм марихуана, смола од хашиш и пиштол

СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.Ѓ.(29) од Скопје поради постоење основано сомнение за сторени кривични дела „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанци и прекурсори“ и „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или распрскувачки материи“, информира МВР. На 26.11.2020 во 18,20 часот,

Скопјанец фатен со 610 грама марихуана, хашиш смола и пиштол во неговиот дом

Скопјанец фатен со 610 грама марихуана, хашиш смола и пиштол во неговиот дом

СВР Скопје поднесе кривична пријава против М.Ѓ.(29) од Скопје поради постоење основано сомнение за сторени кривични дела „неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанци и прекурсори“ и „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или распрскувачки материи“. На 26.11.2020 во 18,20 часот, при извршен