притисни ентер »

Гази Баба утре без вода, на терен ќе има цистерна со питка вода
Гази Баба утре без вода, на терен ќе има цистерна со питка вода

Гази Баба утре без вода, на терен ќе има цистерна со питка вода

Прекин во водоснабдувањето утре од 9 часот ќе имаат дел од корисниците лоцирани на булевар „Александар Македонски”, дел од „Шеснаесетта македонска бригада”, ниската зона од улицата „Јани Лукровски” згради 4,6,8, дел од улицата „Благоја Стефковски”, Средното училиште „Михајло Пупин”. Намален притисок ќе имаат корисниците од населбата Маџари. Како што

Дел од Општина Гази Баба утре без вода

Дел од Општина Гази Баба утре без вода

Прекин во водоснабдувањето утре од 9 часот ќе имаат дел од корисниците лоцирани на булевар „Александар Македонски", дел од „Шеснаесетта македонска бригада", ниската зона од улицата „Јани Лукровски" згради 4,6,8, дел од улицата „Благоја Стефковски", Средното училиште „Михајло Пупин". Намален притисок ќе имаат корисниците од населбата Маџари. Како што

ПОЛНЕТЕ ВОДА! Дел од Гази Баба утре без вода

ПОЛНЕТЕ ВОДА! Дел од Гази Баба утре без вода

Прекин во водоснабдувањето утре од 9 часот ќе имаат дел од корисниците лоцирани на булевар „Александар Македонски“, дел од „Шеснаесетта македонска бригада“, ниската зона од улицата „Јани Лукровски“ згради 4,6,8, дел од улицата „Благоја Стефковски“, Средното училиште „Михајло Пупин“. Намален притисок ќе имаат корисниците од населбата Маџари. Како што

Дел од Општина Гази Баба утре без вода

Дел од Општина Гази Баба утре без вода

Прекин во водоснабдувањето утре од 9 часот ќе имаат дел од корисниците лоцирани на булевар „Александар Македонски“, дел од „Шеснаесетта македонска бригада“, ниската зона од улицата „Јани Лукровски“ згради 4,6,8, дел од улицата „Благоја Стефковски“, Средното училиште „Михајло Пупин“. Намален притисок ќе имаат корисниците од населбата Маџари. Како што

Утре од 9 часот дел од Гази Баба ќе биде без вода се до санирање на дефектот

Утре од 9 часот дел од Гази Баба ќе биде без вода се до санирање на дефектот

Прекин во водоснабдувањето утре од 9 часот ќе имаат дел од корисниците лоцирани на булевар „Александар Македонски“, дел од „Шеснаесетта македонска бригада“, ниската зона од улицата „Јани Лукровски“ згради 4,6,8, дел од улицата „Благоја Стефковски“, Средното училиште „Михајло Пупин“. Намален притисок ќе имаат корисниците од населбата Маџари. Како што

Утре дел од Гази Баба без вода

Утре дел од Гази Баба без вода

Прекин во водоснабдувањето утре од 9 часот ќе имаат дел од корисниците лоцирани на булевар „Александар Македонски“, дел од „Шеснаесетта македонска бригада“, ниската зона од улицата „Јани Лукровски“ згради 4,6,8, дел од улицата „Благоја Стефковски“, Средното училиште „Михајло Пупин“. Намален притисок ќе имаат корисниците од населбата Маџари. Како што

Дeл oд Гaзи Бaбa yтpe бeз вoдa

Дeл oд Гaзи Бaбa yтpe бeз вoдa

Прекин во водоснабдувањето утре од 9 часот ќе имаат дел од корисниците лоцирани на булевар „Александар Македонски“, дел од „Шеснаесетта македонска бригада“, ниската зона од улицата „Јани Лукровски“ згради 4,6,8, дел од улицата „Благоја Стефковски“, Средното училиште „Михајло Пупин“. Намален притисок ќе имаат корисниците од населбата Маџари. Како што