притисни ентер »

КОЛУМНА: „Второто полувреме“ од воената 2001 година, не смее да постои ни на филм да се „ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ“ ОД  ВОЕНАТА 2001 НЕ СМЕЕ ДА ПОСТОИ НИ НА ФИЛМ
КОЛУМНА: „Второто полувреме“ од воената 2001 година, не смее да постои ни на филм да се „ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ“ ОД  ВОЕНАТА 2001 НЕ СМЕЕ ДА ПОСТОИ НИ НА ФИЛМ

КОЛУМНА: „Второто полувреме“ од воената 2001 година, не смее да постои ни на филм да се „ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ“ ОД ВОЕНАТА 2001 НЕ СМЕЕ ДА ПОСТОИ НИ НА ФИЛМ

Случајно на социјалните мрежи здогледав едно  деветминутно  видео, во кое преку автентични хорор „ приказни“ и слики е претставен ужасот од граѓанската војна во Босна и Херцеговина ( 1992-1995), најголемата човечка трагедија на територијата на Европа после Втората светска војна. Во оваа несреќна земја, која најмногу настрада после крвавиот распад на